Wij zijn er even tussenuit tijdens onze bedrijfssluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 

Circulariteit

Circulariteit

Circulariteit

 

Circulariteit benaderen we met ons gezonde boerenverstand. Voor ons is het namelijk volstrekt logisch om onderdelen die we uit een woning halen weer slim het productieproces in te krijgen. Van afvalscheiding tot en met hergebruik van materialen: circulariteit is de norm.

 

Daarbij zoeken we vanzelfsprekend naar een gezonde balans tussen kosten en baten. Dat betekent dat we niet blind circulair te werk gaan om maar ‘mee te doen’, maar kritisch kijken waar het iets toevoegt of oplevert. Uiteraard in combinatie met zo laag mogelijke onderhoudskosten.

 

Praktisch benaderen

We hebben oog voor betere opties. En we blijven op zoek naar kansen om circulaire processen te verbeteren. Maar dat doen we wél altijd op vanuit een praktische benadering. Die levert aan het einde van de rit namelijk echt iets op. Voor u, voor ons en voor de wereld om ons heen.

 

Sunt

Met dure woorden als circulariteit en duurzaamheid hebben we bij Hendriks SGR niet zoveel. Wij zeggen gewoon ‘sunt’. We doen niets dat sunt is. Niet voor onze opdrachtgevers en dus voor bewoners, en niet voor onszelf. En dat zeggen we niet alleen, we zijn daar dagelijks mee bezig, het zit in onze genen. 

Neem bijvoorbeeld de bouw van ons nieuwe onderkomen. Ons hoofdkantoor is een afspiegeling van datgene waarvoor we ons elke dag samen met onze opdrachtgevers inzetten: het bedenken van slimme en creatieve bouw- en onderhoudsoplossingen om vastgoed in alle opzichten duurzamer en meer betaalbaar te maken. Wij vinden dat je iets eerst moet kunnen, voordat je gaat roepen dat je het kunt. Kijk naar bijvoorbeeld renovaties van badkamers, toiletten en keukens. Dat is een belangrijke markt, waar volgens ons andere technische oplossingen sneller kunnen werken. Voorbeelden daarvan laten we dan ook in ons pand, noem het een live showroom, zien. Zo zijn toiletten te vinden waar Trespa, glas of Mosa Panel is toegepast. Lees er hier meer over.

 

Kom gerust langs om een kijkje te nemen!