MVO

MVO

MVO

Als familiebedrijf staan we dicht bij de maatschappij. Sterker nog: we voelen ons verantwoordelijk om daarin te investeren. MVO is voor ons dan ook al sinds jaar en dag een vanzelfsprekendheid. Op het gebied van Social Return behoren we met onze PSO Trede 3-certificering zelfs tot de koplopers in de markt. En in 2019 waren we de trotse winnaar van de AANtWERK Award.

 

Sociaal ondernemerschap is helaas niet de standaard in de bouwsector. Maar wij laten al jaren zien dat het ‘gewoon’ kan. Daarbij is het belangrijk om het in stapjes te doen. Zo geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om even te wennen en te integreren in onze bedrijfscultuur.

 

‘Sunt’

MVO is natuurlijk veel méér dan alleen Social Return. Maar met dure woorden als circulariteit en duurzaamheid hebben we bij Hendriks SGR niet zoveel. Wij zeggen gewoon ‘sunt’. En alles wat ‘sunt’ is, daar doe je iets aan. Of je pakt het vanaf het begin goed aan, zoals bij de bouw van ons nieuwe onderkomen. Dat is het eerste energieleverende bedrijfspand in de gemeente Oss. Neem hier maar eens een kijkje!