Alles onder één dak

We weten uit ervaring dat er altijd meerdere oplossingen mogelijk zijn. De keuze voor andere materialen of een alternatieve werkwijze kan soms net het verschil maken. We denken daarom vanaf het begin met onze opdrachtgevers mee. En eventueel betrekken we daar ook onze partners bij. 

 

Samen komen we tot de beste opties. Dat is bevorderlijk voor de onderlinge samenwerking, zorgt voor een vlotte doorloop van het proces en voorkomt faalkosten. Zo leveren we een beter resultaat binnen het gestelde budget. Een goed begin is het halve werk!

 

Duurzame resultaten
Een duurzaam resultaat staat bij ons voorop. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige producten, geselecteerd op basis van de expertise van onze eigen mensen en onze partners. Voor verfadvies schakelen we bijvoorbeeld met Sikkens, partner op het gebied van duurzaam schilderwerk. Het juiste product voor elke klus, zodat het resultaat heel lang mooi blijft. Ook dat is duurzaam.

RGS en VGO

Resultaatgericht samenwerken (RGS) staat centraal bij alles wat we doen. En de uitvoering van projecten gebeurt volgens de richtlijnen van het VGO-keur. Met de juiste partners, integrale adviezen, zorgvuldige kwaliteitscontrole en strakke regievoering zorgen we voor een efficiënt en zorgeloos traject. Resultaat verzekerd, want wij nemen de verantwoordelijkheid voor het gehele project. Altijd op basis van de gestelde kaders en prestatie-eisen.

Interieur

Ook het interieur pakken we graag aan: van alleen betegeling tot een compleet nieuwe keuken, badkamer of toiletruimte. Daarbij stemmen we onze werkzaamheden volledig af met bewoners. Als opdrachtgever heeft u er dus geen omkijken naar, ook niet als het gaat om noodvoorzieningen. Bewoners worden goed geïnformeerd en kunnen rekenen op duidelijke uitleg en goed advies. Van keuzeformulier tot oplevering: alles wordt geregeld.

Gevelrenovatie

Een goed gerenoveerde gevel levert niet alleen een mooi plaatje op, maar is ook gunstig voor de isolatie. We hebben de ervaring en de capaciteit om de hele gevel aan te pakken: van grondige reiniging tot het vervangen van voegwerk. En ook het vervangen van gevelbeplating en complete gevelelementen behoort tot de mogelijkheden. Vaak is een combinatie van werkzaamheden nodig voor een toekomstbestendige gevel. Geen probleem: alles voor een optimaal resultaat.

Kozijnvervanging

Onze aanpak bij kozijnvervanging is volledig gericht op het ontzien van bewoners: zo snel mogelijk werken, met zo min mogelijk overlast. In samenwerking met partner Van de Vin Ramen en Kozijnen hebben we Concept 3 en 4 ontwikkeld: werkwijzen waarmee we een nieuw kozijn binnen één dag plaatsen. De kozijnen worden prefab vervaardigd, aflakken en beglazen gebeurt onder geconditioneerde en gecontroleerde omstandigheden. Dat levert constante kwaliteit op en het scheelt een aantal handelingen. Minimale overlast voor bewoners dus, én een besparing in tijd en kosten.

Schilder- en stucwerk

Voor schilder- en stucwerk binnenshuis en buitenshuis bieden we het complete palet. Van kozijn en balkon tot trap en plafond: onze medewerkers pakken het aan, ongeacht de ondergrond.

Renovatie

Renovatie is bij uitstek een gelegenheid voor verbetering: een kans om naast herstelwerkzaamheden ook aandacht te besteden aan energiebesparing en duurzaamheid. In één klap aandacht voor de portemonnee én de toekomst. Gewoon omdat we dat belangrijk vinden. Vandaar ons maatwerkadvies door gecertificeerde mensen. Welke besparende maatregelen zijn mogelijk, wat zijn de kosten en binnen welke termijn worden deze terugverdiend?