Werken bij Hendriks SGR

Daar word je blij van

Hendriks SGR is al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf en een van de grotere spelers in de branche. Dat doen we met een hecht team van gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Daarom blijven we investeren in onze mensen en onze bedrijfscultuur. Wij geloven dat goede begeleiding van onze mensen het verschil maakt. Voor henzelf én voor onze opdrachtgevers. Een belangrijke voorwaarde daarbij is onze bedrijfscultuur. Het is fijn werken bij Hendriks SGR: een mooi team met prachtig werk!

Investeren in mensen

Prettig en professioneel samenwerken vraagt om gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Daarom blijven we investeren in onze mensen en onze bedrijfscultuur. Zo maken we al sinds 2003 werk van Social Return: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken bij ons standaard deel uit van het team.


Ook leren we jongeren de kneepjes van het vak. We zijn bijvoorbeeld als erkend leerbedrijf aangesloten bij Schilder^sCOOL, een schildersopleiding volgens de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Het tv-programma Job Experience maakte een uitzending met onze collega Nick Wittenberg, bekijk hier het filmpje.

 

Aangename bedrijfscultuur

In de loop der jaren is duidelijk geworden dat een goede begeleiding van onze mensen het verschil maakt. Voor henzelf én voor onze opdrachtgevers. Een belangrijke voorwaarde daarbij is onze aangename bedrijfscultuur. Het is fijn werken bij Hendriks SGR: een mooi team met prachtig werk!

 

Pas jij bij ons bedrijf en onze bedrijfscultuur? Bekijk dan snel onze vacatures!

 

Bij Hendriks SGR werken we écht samen!