Wij zijn er even tussenuit tijdens onze bedrijfssluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 

Samenwerken geeft resultaat

Samenwerken geeft resultaat

Samenwerken Geeft Resultaat

'Resultaatgericht samenwerken’: iedereen heeft er de mond van vol. Maar ondertussen er is een onderhoudsbedrijf dat deze werkwijze al sinds jaar en dag in zijn naam heeft: Hendriks SGR.

 

Natuurlijk staat die afkorting oorspronkelijk voor de disciplines die we in huis hebben: Schilderwerk, Gevelwerken en Renovatiewerk. Maar intern leggen we deze letters graag anders uit: Samenwerken Geeft Resultaat. Want het kan maar duidelijk zijn: bij ons staat 'samenwerking' altijd voorop. Niet alleen omdat de markt dit van ons vraagt, maar ook omdat het in onze genen zit.

 

Open en transparant

Tegelijkertijd weten we uit ervaring dat RGS alleen werkt in een open en transparante cultuur. En die is er nooit van de ene op de andere dag… Daarom trekken we graag samen met onze opdrachtgevers op om die transitie te maken. Wat dat oplevert? Veel vertrouwen, minimale faalkosten en maximaal resultaat.