Ons team: denkers en doeners

Denken en doen gaan bij ons hand in hand. Enerzijds hebben we de visie om onze opdrachtgevers verder te helpen. Anderzijds zijn we ook gewoon aanpakkers. Op kantoor en 'buiten'. Samenwerken is daarbij de standaard, omdat we uit ervaring weten dat dat de beste resultaten oplevert. We controleren en begeleiden elkaar, zijn betrokken bij elkaars werk en voelen ons verantwoordelijk voor een perfect eindresultaat. Individueel, maar ook als team.

Investeren in mensen

Prettig en professioneel samenwerken vraagt om gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Daarom blijven we investeren in onze mensen en onze bedrijfscultuur. Zo maken we al sinds 2003 werk van Social Return: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken bij ons standaard deel uit van het team.


Ook leren we jongeren de kneepjes van het vak. We zijn bijvoorbeeld als erkend leerbedrijf aangesloten bij Schilder^sCOOL, een schildersopleiding volgens de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Het tv-programma Job Experience maakte een uitzending met onze collega Nick Wittenberg, bekijk hier het filmpje.

 

Aangename bedrijfscultuur

In de loop der jaren is duidelijk geworden dat een goede begeleiding van onze mensen het verschil maakt. Voor henzelf én voor onze opdrachtgevers. Een belangrijke voorwaarde daarbij is onze aangename bedrijfscultuur. Het is fijn werken bij Hendriks SGR: een mooi team met prachtig werk!

 

Pas jij bij ons bedrijf en onze bedrijfscultuur? Bekijk dan snel onze vacatures!

Onderhoudspartner van onder meer:
Bo-ex
SCW
Portaal
TBV Wonen
Woonwaarts
SWB
Woonpartners
Brabant Wonen
Casade
MVGM
Tiwos
Onderhoud NL
VB&T
Area