Vastgoedonderhoud zonder zorgen

Over Hendriks SGR

Bij Hendriks SGR maken we onderhoud duurzaam beheersbaar en voorspelbaar. Volgens ons kan dat alleen door samenwerking altijd voorop te zetten. En door bij advies en uitvoering niet alleen te focussen op direct resultaat, maar vooral op prestaties in de toekomst. Dát is vastgoedonderhoud zonder zorgen.

 

Als ervaren specialist in vastgoedonderhoud kennen we de dynamiek van de bouwwereld als geen ander. En weten we dus ook dat die om voortdurende bijsturing vraagt. Daar helpen we onze opdrachtgevers graag bij. Soms door op de juiste manier te volgen, en soms door zelf de rol van regisseur op ons te nemen.

 

 

Samenwerken Geeft Resultaat

Samenwerken is voor ons niet een vorm van een ‘lijstje’ dat we op de automatische piloot afvinken, maar een slimme aanpak waarmee we opdrachtgevers maximaal laten profiteren van onze toegevoegde waarde. Geen RGS, maar SGR: Samenwerking Geeft Resultaat.

 

Dat nuanceverschil biedt onze opdrachtgevers twee grote voordelen. Enerzijds zorgt het voor een forse kwaliteitsverbetering door heldere communicatie en duidelijke wederzijdse verwachtingen. Anderzijds zorgt het voor lagere faal- en onderhoudskosten, een duurzamere beheersing en een betere voorspelbaarheid van de kosten op de lange termijn.

 

Sociaal ondernemerschap

Samen uit, samen thuis: dat kenmerkt onze bedrijfscultuur. En sociaal ondernemerschap is daar een heel natuurlijk onderdeel van. Sterker nog: het werkt door onze bedrijfscultuur.

 

Benieuwd naar onze bedrijfscultuur? En naar ons team? Onze medewerkers stellen zich graag aan je voor. Daarbij vind je bovendien doorverwijzingen naar hun bijdrages aan ons blog. Neem daar zeker eens een kijkje!