Wij zijn er even tussenuit tijdens onze bedrijfssluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 

Bouwkundig planvormer calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie (fulltime)

die ons perfect in stelling brengt

Als bouwkundig planvormer calculator/werkvoorbereider ben je misschien nog wel belangrijker dan onze directie. Want het zijn jouw plannen en calculaties die onze klanten overtuigen en hun bewoners blij maken. En die jouw collega’s perfect voorbereiden op de uitdagende projecten die we dagelijks uitvoeren. Dus de troon staat al klaar, hoor! Alleen nog even solliciteren.

 

 

Wie zijn wij

Wij zijn Hendriks SGR, aangenaam. Een echt familiebedrijf waar we goed zijn voor elkaar, goed zijn voor onze klanten én met onze duurzame oplossingen goed zijn voor de leefomgeving. We hanteren korte lijnen, hebben veel persoonlijk contact en zorgen voor een vertrouwde werksfeer waarin onze mensen tot hun recht komen. Want samen sta je sterk, zo simpel is het. Bovendien lopen we voorop met onze visie op duurzaam onderhoud en renovatie. Daarmee brengen we de toekomst wat dichterbij. Het maakt ons tot een kansrijk bedrijf dat echte verantwoordelijkheid pakt. Daar wil jij vast aan bijdragen, toch?

Jouw profiel

We zoeken vanzelfsprekend altijd mensen die bij ons passen. Prettige collega’s die graag en goed samenwerken met anderen. Medewerkers die niet alleen zelf een fijne baan willen, maar ook bereid zijn om het werk van collega’s beter en leuker te maken. Wat we doen, doen we altijd als team. En wat we leveren, komt altijd voort uit vakmanschap. Als dit goed in je oren klinkt, lees dan vooral verder.

De functie

Als planvormer/calculator/werkvoorbereider werk je in een projectteam en ben je verantwoordelijk voor bouwkundige onderhoudsprojecten. De klant staat bij ons centraal; dit is je uitgangspunt. Voorafgaand denk je mee over de klantvraag en hoe we de opdrachtgever zo tevreden mogelijk maken. Belangrijk is daarbij dat je telkens weer bekijkt of er nieuwe en verbeterde mogelijkheden zijn in de klantvraag. Vervolgens maak je in een team een plan van aanpak met bijbehorende calculatie en werkt deze plannen bij opdracht uit ten behoeve van de uitvoering.

Bij ons zijn thema’s als duurzaamheid, circulariteit en TCO van belang. Bij de calculatie maak je zoveel mogelijk gebruik van standaardisatie die je ook mee verder doorontwikkelt. Tijdens de uitvoeringsfase hou je in je team de kosten en voortgang continu in het vizier en na afloop evalueer je de opdracht mee en reken je eventueel meer- of minderwerk af. Als planvormer/calculator/werkvoorbereider vind je het een uitdaging om een plan te maken waarbij alle belangen worden behartigd, dat innovatief en efficiënt is, technisch sterk en praktisch uitvoerbaar.  

 

Hendriks SGR kent een platte organisatiestructuur met korte (communicatie) lijnen. Er is sprake van veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Je rapporteert aan de Operationeel Manager. Teamwork is ontzettend belangrijk, want samen sta je sterk.

Wat vragen we van jou? 

We zoeken iemand met HBO denkniveau, liefst ondersteund door een HBO diploma richting bouwkunde, met ruim 5 jaar relevante werkervaring.  Bij voorkeur heb  je ervaring met RGS, dit is niet strikt noodzakelijk. Wij leiden jou graag op. Jij staat stevig in je schoenen staat, kunt goed zelfstandig werken en neemt graag het initiatief. Uiteraard heb je ervaring met de genoemde werkzaamheden; je bent nieuwsgierig en wil graag het onderste uit de kan halen.

Je hebt ervaring met ERP pakketten en digitaal werken is voor jou niets nieuws. Doordat je in een snel veranderende omgeving terecht komt ben je flexibel en heb je een groot aanpassingsvermogen; sterker nog, je houdt wel van een beetje verandering! Ook vindt je het leuk om mee te denken aan nieuwe concepten en ook zelf nieuwe ideeën aan te dragen. Wij gaan elke dag voor verbetering, uiteraard met een flinke dosis (slappe) humor! 

Wat bieden wij

  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een leuk en solide familiebedrijf.
  • Alle ruimte om met je eigen ideeën en visie op vraagstukken te komen.
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • De mogelijkheid om samen met ons bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving.
  • Een prettige werksfeer waarin collegialiteit en goed samenwerken belangrijk zijn.
  • Een fulltime functie, een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren

 

Mail een korte motivatiebrief met CV naar HR | Mayenthe Pouw: mayenthepouw@elk.nl
Of vul onderstaand formulier even in, dan nemen we snel contact met je op.

 

Wil je eerst wat meer weten over de functie of over Hendriks SGR? Bel ons dan gerust even op 0412 – 40 15 37.

 

SOLLICITEER NU

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.