Meewerkend voorman (schilder)

die zorgt dat wij goed uit de verf komen!

 

 

Als voorman ben je medeverantwoordelijk voor de oplevering van (middel)grote werkopdrachten volgens de leveringsafspraken en de afgesproken specificaties.

 

Een normale werkweek kan er als volgt uitzien: je bent eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je inventariseert de staat van de te behandelen objecten, en stelt de meest doelgerichte vaktechnische aanpak van het werk vast. Je zorgt voor de inrichting van de werkplaats en stemt het benodigde materiaal af. Daarnaast beoordeel je de werkvolgorde en je ziet toe op de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden.

 

 

Je signaleert tijdig vertragingen en tekortkomingen, en je stuurt vervolgens tijdig bij zodat er aan de opleveringsafspraken kan worden voldaan. Uiteraard dient alles verwerkt te worden aan de hand van rapportages. Tevens verzamel je en registreer jij productiecijfers (manuren, materialen, meer-/minderwerk), rekening houdend met de facturering van de werkzaamheden aan klanten.

 

Als Voorman begeleid je jouw mensen en stuur je hen functioneel aan. Je werkt nauw samen met de projectleider en bespreekt met hem de mate waarin jouw medewerkers functioneren. Arbotechnisch verwachten we van jou dat jij je houdt aan alle procedures en voorschriften op het gebied van veiligheid en ARBO en rapporteer jij hierover ook aan de Projectleider.

Klinkt als een veelzijdige functie toch? 

Wie zijn wij?

Wij zijn Hendriks SGR, aangenaam. Een echt familiebedrijf waar we goed zijn voor elkaar, goed zijn voor onze klanten én met onze duurzame oplossingen goed zijn voor de leefomgeving. We hanteren korte lijnen, hebben veel persoonlijk contact en zorgen voor een vertrouwde werksfeer waarin onze mensen tot hun recht komen. Want samen sta je sterk, zo simpel is het. Bovendien lopen we voorop met onze visie op duurzaam onderhoud en renovatie. Daarmee brengen we de toekomst wat dichterbij. Het maakt ons tot een kansrijk bedrijf dat echte verantwoordelijkheid pakt. Daar wil jij vast aan bijdragen, toch?

Jouw profiel

We zoeken vanzelfsprekend altijd mensen die bij ons passen. Prettige collega’s die graag en goed samenwerken met anderen. Medewerkers die niet alleen zelf een fijne baan willen, maar ook bereid zijn om het werk van collega’s beter en leuker te maken. Wat we doen, doen we altijd als team. En wat we leveren, komt altijd voort uit vakmanschap. Als dit goed in je oren klinkt, lees dan vooral verder.

Wat vragen we van jou?

We zoeken een collega die in staat is om op MBO niveau 4 te functioneren, iemand die graag wil en kan leidinggeven (meerdere kleine projecten tegelijkertijd) en handig is met programma’s/apps als Alert en de Inspectie App. Je maakt met gemak rapportages en je bent iemand die prettig communiceert.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een leuk en solide familiebedrijf.
  • Alle ruimte om met je eigen ideeën en visie op vraagstukken te komen.
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • De mogelijkheid om samen met ons bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving.
  • Een prettige werksfeer waarin collegialiteit en goed samenwerken belangrijk zijn.
  • Een fulltime functie, een marktconform salaris en dito voorwaarden.

Belangstelling?

Laat het ons weten! Mail een korte motivatiebrief met CV naar HR: s.v.erp@hendrikssgr.nl 

Of vul onderstaand formulier even in. Dan nemen we snel contact met je op.

 

Wil je eerst wat meer weten over de functie of over ons mooie familiebedrijf bel ons dan gerust even op 0412-401537.

 

SOLLICITEER NU

Wil je nog meer over ons weten? 

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.