Wij zijn er even tussenuit tijdens onze bedrijfssluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 

Schilder

...die zorgt dat wij goed uit de verf komen!

Voor deze fulltime functie zoeken we iemand die:

 

- graag in een enthousiast en gezellig team werkt;
- zich thuisvoelt bij een professioneel familiebedrijf;
- persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven belangrijk vindt.
 

Ben jij dat? Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken bij een groeiend onderhoudsbedrijf, een van de grootste spelers binnen de renovatie- en onderhoudsbranche, waar elke medewerker telt en de ruimte krijgt zijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

Wij zijn op zoek naar schilders voor alle vormen van uitvoerend (buiten)schilderwerk op locatie. Je mag een ervaren schilder zijn, starter of leerling in opleiding, wij zijn namelijk op zoek naar meerdere schilders!

 

Je gaat op locatie naar onze klanten, voornamelijk woningcorporaties, in de regio (in een omtrek van 50 km rondom Oss/Berghem). Vaak heb je dus te maken met bewoners. Meestal werken onze schilders in een vast team, en wordt er een 'moatje' aan je gekoppeld.

Je beoordeelt materiaalkenmerken van de ondergrond op risico’s van hechting en aantasting van de aan te brengen grond- en verflagen en signaleert mogelijke kwaliteitsproblemen. Je maakt objecten geschikt voor afwerking, o.a. het voorbehandelen van de ondergrond (wassen, schuren) en aanbrengen van grond- en hechtlagen. Je controleert het eindresultaat en toetst of het voldoet aan de afleveringsafspraken.

Het zou mooi zijn als jij je hand ook niet omdraait voor het eventueel verrichten van glaszetwerk, klein spuitwerk en eenvoudige houtrot- en betonreparaties. Je beheert materiaal en gereedschap en voert bestellingen uit. Uiteraard hou je te allen tijde rekening met veiligheidsrisico's en zorg je waar nodig voor de opbouw van hulpconstructies (aluminium steigers). Afhankelijk van ervaring: je geeft kleuradvies en beoordeelt de aanpak en uitvoeringswijze, zorgt voor afstemming met bewoners en begeleiding van medewerkers (schilders of hulpkrachten). 

En als je het leuk vindt kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld voorman. Klinkt als een leuke functie toch? 

Wie zijn wij?

Wij zijn Hendriks SGR, aangenaam. Een echt familiebedrijf waar we goed zijn voor elkaar, goed zijn voor onze klanten én met onze duurzame oplossingen goed zijn voor de leefomgeving. We hanteren korte lijnen, hebben veel persoonlijk contact en zorgen voor een vertrouwde werksfeer waarin onze mensen tot hun recht komen. Want samen sta je sterk, zo simpel is het. Bovendien lopen we voorop met onze visie op duurzaam onderhoud en renovatie. Daarmee brengen we de toekomst wat dichterbij. Het maakt ons tot een kansrijk bedrijf dat echte verantwoordelijkheid pakt. Daar wil jij vast aan bijdragen, toch?

Jouw profiel

We zoeken vanzelfsprekend altijd mensen die bij ons passen. Prettige collega’s die graag en goed samenwerken met anderen. Medewerkers die niet alleen zelf een fijne baan willen, maar ook bereid zijn om het werk van collega’s beter en leuker te maken. Wat we doen, doen we altijd als team. En wat we leveren, komt altijd voort uit vakmanschap. Als dit goed in je oren klinkt, lees dan vooral verder.

Wat vragen we van jou?

Jij bent een schilder die van aanpakken weet. Je werkt secuur en netjes, je bent betrouwbaar en servicegericht. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je houdt van kwaliteit en vakmanschap en hebt oog voor detail. Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

  • Een leuke fulltime job (per direct) binnen een enthousiast en gezellig team in een echt familiebedrijf;
  • Alle vrijheid en ruimte om je ding te doen;
  • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een informele, gezellige werkomgeving;
  • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Een snack en borrel op de vrijdagmiddag.

Belangstelling?

Laat het ons weten! Mail een korte motivatiebrief met CV naar HR: s.v.erp@hendrikssgr.nl 

Of vul onderstaand formulier even in. Dan nemen we snel contact met je op.

 

Wil je eerst wat meer weten over de functie of over ons mooie familiebedrijf bel ons dan gerust even op 0412-401537.

 

 

SOLLICITEER NU

Wil je nog meer over ons weten? 

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!