Wim gaat nog meer genieten!

Omdat hij nog meer van het leven wil genieten gaat onze zeer gewaardeerde schilder Wim Zegers op 65-jarige leeftijd vervroegd met pensioen. Wim is 17 jaar geleden bij ons begonnen en de laatste paar jaar werkte hij samen met vaste moat Ad de Leeuw.

‘Ik ben geïnteresseerd geraakt in het schildersvak op 8-jarige leeftijd. Toen zag ik in mijn buurt iemand schilderen en dacht meteen: dat wil ik later ook worden.’ zegt Wim. En zo geschiedde. Na zijn basisopleiding heeft Wim In de loop der jaren in de avonduren al zijn verdere benodigde diploma’s gehaald.

In de jaren bij ons heeft hij zelf ook vele leerling schilders opgeleid. Hij is zelfs een keer door de SPOS schildersopleiding uitgeroepen tot Leermeester van het jaar! ‘Daar ben ik nog steeds heel trots op!’ zegt Wim.

 

Wim is een vakman, werkt secuur en wil zijn werk altijd netjes afleveren. Vaste moat Ad: ‘Anders had ik ook niet met hem kunnen samenwerken 😊’.

Als je rondvraagt over Wim, krijg je steevast te horen dat hij heel bewust in het leven staat. Hij is sportliefhebber en doet dan ook verschillende dingen zoals hardlopen, fietsen, padel-tennis en hij gaat beginnen met golfen. Ook houdt hij van reizen, tuinieren en klussen. Én van vrouwen. Hij is ‘vrijgezellig’, en collega’s roepen dit dan ook meteen als ze het over Wim hebben. Wim is ook een wijnliefhebber en met z’n speciale app zoekt hij van alles op over de lekkerste wijnen. Kortom, hij geniet van het leven en daar heeft hij straks nog veel meer tijd voor!

 

Wim, bedankt voor al die jaren als fijne collega en veel plezier met alles wat je nog gaat ondernemen!

Onderhoudspartner van onder meer:
VB&T
Casade
Woonpartners
TBV Wonen
Joost
Thuisvester
Portaal
Area
Frencken
Pivot Park
Bo-ex
Mooiland
Thius
Brabant Wonen
MVGM
Onderhoud NL