Ik ga mijn collega's missen!

Ruim 42 jaar heeft Benny van den Akker bij ons gewerkt. Zo oud zijn veel collega’s soms niet eens. Helaas kampte Benny al een tijdje met rugklachten waardoor hij nu uiteindelijk gebruik gaat maken van de nieuwe pensioenregeling (rvu). 

Heel lang was het altijd collega Jo van den Broek én Benny. Dit hebben ze plus minus 37 jaar samen volgehouden. Na het pensioen van Jo werd Gerben Ceelen z’n vaste moat. 

 

Gerben: ‘Benny en ik hadden het vaak samen over voetbal. Hij is een Ajax man en ik ben natuurlijk van PSV. Dus dat was altijd leuk na de winst of verlies, dat ging erop!’ Benny is overigens zelf ook fanatiek keeper geweest in Nistelrode. Maar dat heeft nu plaatsgemaakt voor hobby’s als zijn tuin met vijver en zijn kleinkinderen. Bij Benny weet je precies wat je aan hem hebt, hij is recht voor z’n raap en neemt geen blad voor de mond. En heel belangrijk: het is fijn werken met hem! Altijd gezellig, hij praat ook heel graag ;-). Wat iedereen ook wel herkent: de ochtend begon ie altijd met een ‘Poehpoeh’!

 

‘Autorijden deed ie nooit graag dus hij liet zich altijd rijden. Maar hij bleef dan wel wakker om mee te kijken, dat toch wel 😊. En als we dan een borrel of feestje van het werk hadden zei hij vooraf altijd: ‘Dan blijven we niet te lang’, maar was hij degene die dan bleef hangen.'

Als we het over anekdotes hebben dan popt het teckel-incident op: hij wilde een keer een teckel aaien maar die beet hem in z’n bil terwijl het baasje nog riep: hij doet niks hoor! Ook heeft ie een keer een nat pak gehad bij het verzetten van een steiger, en hij zijn voeten in een vijver plantte.

 

Jammer dat hij moet stoppen vindt hij zeker wel. 'Ik zal het contact missen met de collega’s'.

Bedankt Benny voor al die mooie jaren en doe vooral rustig aan en geniet! 

 

       

Onderhoudspartner van onder meer:
Thuisvester
Woonpartners
Brabant Wonen
Thius
Casade
Area
TBV Wonen
VB&T
Frencken
Onderhoud NL
Bo-ex
MVGM
Portaal
Joost
Pivot Park
Mooiland