'Het zal wennen zijn, ineens niet meer dat werkritme te hebben'

Maar liefst 51 jaar heeft hij gewerkt, vanaf zijn 15e. Nu is het dan ineens klaar. Vanaf vandaag, 18 juni, mag Sjaak van zijn welverdiende rust genieten.

Na ruim 40 jaar afzwaaien

Hij heeft net nog zijn 40-jarig jubileum mogen vieren bij ons en nu mag Sjaak van der Wielen dan officieel met pensioen. Dat vind hij toch een gek gevoel. Sjaak: 'Het voelt nog echt onwennig. De structuur van de week, mijn moatje Sander, mijn collega's, ik ga dat allemaal missen'. En wij gaan Sjaak missen. Op Sjaak kon je altijd rekenen, hij is een echte betrouwbare vakman. En hartstikke vitaal nog, hij doet echt niet onder voor zijn jongere collega's. Hij heeft met name veel mogen werken voor onze opdrachtgever Brabant Wonen in Oss, kon ie mooi met de fiets!

 

Op de vraag wat nu de plannen zijn blijft het even stil. Dan: 'Ik weet het echt nog niet. De eerste week in ieder geval even rustig aan.' Sjaak en zijn Wies zijn net opa en oma geworden en zij passen maandags op de kleine Senna. Dus de maandagen zijn in ieder geval gecovered. Ook zullen ze regelmatig samen op de fiets te zien zijn. Sjaak: 'Verder gewoon genieten van de kleine dingen en hopen dat iedereen nog lang gezond blijft!'

Twee handen op op één buik
Maar liefst 14 jaar hebben ze samen dag in, dag uit projecten geschilderd. Vaste moatje Sander altijd beneden en Sjaak boven. Ze waren helemaal op elkaar ingespeeld. De collega's beamen: ze zijn echt twee handen op één buik. Nooit een onvertogen woord. Dat wordt raar, ineens zonder elkaar!

Beste Sjaak, bedankt voor al die jaren. Je bent een voorbeeld voor velen. We hopen dat je een bijzondere laatste dag hebt gehad (inclusief champagne-ontbijt thuis) en terugkijkt op een mooie periode bij Hendriks SGR. Het ga je goed!

Onderhoudspartner van onder meer:
Brabant Wonen
Portaal
Bo-ex
TBV Wonen
Woonpartners
Thuisvester
Pivot Park
Frencken
Casade
Onderhoud NL
Mooiland
Thius
VB&T
Joost
MVGM
Area