Jan, geniet ervan

Afgelopen vrijdag was de laatste dag werken voor Jan. Wat gaat hij doen? Hij gaat met pensioen!

Wat zal hij gemist worden door zijn collega’s, vooral door ons team Area. Jan die alles kan. Dat is wat wij noemen, een echte Handige Harrie.

Van slopen, opruimen tot behang afstomen en natuurlijk het betere timmerwerk. Maar, hij deed het wel op zíjn manier. En dat was de ouderwetse manier. Hij moest niks hebben van nieuw apparatuur, modern gereedschap, tools met accu’s of wat dan ook. Gewoon degelijk met de hand. Hij is wat dat betreft echt van de oude stempel. Zijn bus was dan ook gevuld met de goeie oude spullen. Waarmee hij kon werken op de oude manier. Zo maakte hij alles. Hij werkt secuur, puntje precies. Altijd op tijd. Nooit zeuren, alles aanpakken, niet miepen. Schouders eronder en door. Niks is teveel. Als Jan er niet is, dan weet je dat er ook écht iets aan de hand is. Zo moest hij een paar jaar geleden een nieuwe heup. Maar dat wilde hij eigenlijk zelf het liefst uitstellen tot na zijn pensioen. Typisch Jan is ook dat hij altijd neuriet, altijd vrolijk. Hij ging dan ook met plezier naar het werk. En als ie gaat, is zijn vaste uitspraak steevast: Houdoe en bedankt!

 

Het zal maar allemaal over je geschreven worden. Dan is het toch logisch dat zo’n fijne collega gemist gaat worden!

Van het afscheid heeft hij genoten. Champagne-ontbijt, taart, mooi versierde kantine in ons pand Uden, friet eten met z'n allen, en mooie verhalen ophalen. 

 

Toch vindt Jan het ook niet erg om te stoppen. Hij heeft onder andere zijn lieve kleinkinderen waar hij volop van gaat genieten. Misschien nog een keer de Vierdaagse lopen? Jan, geniet er maar van. En nu zeggen wij tegen jou: Houdoe en bedankt! 

Onderhoudspartner van onder meer:
Frencken
Bo-ex
Thuisvester
VB&T
Mooiland
Thius
TBV Wonen
Joost
Casade
MVGM
Onderhoud NL
Pivot Park
Portaal
Area
Brabant Wonen
Woonpartners