Wij zijn er even tussenuit tijdens onze bedrijfssluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 

Thijs verdient de hoofdprijs

En alweer nemen wij afscheid van een schilder in hart en nieren. Thijs van Malsen gaat na bijna 35 jaar met pensoen. Hij kan het zelf nog niet helemaal bevatten. Maar dat hij gaat genieten staat vast!

Hij heeft namelijk genoeg hobbies. Zijn motor is zijn grote passie. Hij maakt graag grote en kleine ritjes. Dus mocht je hem tegenkomen dan zwaai even naar hem! Pas je wel op, lieve Thijs, want laatst had je daarmee een klein ongelukje. Dus doe alsjeblieft voorzichtig 😊.

Daarnaast houdt hij van lekker eten, en een lekker biertje drinken op z'n tijd. Ook heeft hij een kleindochtertje waar hij regelmatig op past. Dat vindt hij pas genieten!

 

We gaan hem missen hier. Thijs is een fijne collega, altijd goed gemutst. Hij is altijd wel van de grapjes, maar qua werk is hij bloedserieus. En dat is een voorbeeld voor iedereen. Hij is dan ook flink verwend, met taart en felicitaties op zijn laatste werkdag. De volgende dag thuis met een luxe champagne-ontbijt en vervolgend is hij in het zonnetje gezet tijdens onze bouwvakborrel afgelopen vrijdag. 

 

Lieve Thijs, het ga je goed. Bedankt voor al die mooie jaren en we wensen jou alle geluk!

Onderhoudspartner van onder meer:
Casade
Frencken
Mooiland
Woonpartners
Bo-ex
VB&T
Pivot Park
Thuisvester
Portaal
Thius
Brabant Wonen
TBV Wonen
MVGM
Area
Joost
Onderhoud NL