Ad heeft het gehad!

En nu is het ineens zover. We moeten afscheid nemen van Ad de Leeuw. Schilder in hart en nieren. Hij verstaat zijn vak, is een echte vakman. Sociaal en kundig. Werkt snel en netjes. We gaan hem zeker missen, maar gunnen hem daarom extra zijn pensioen.

Maar liefst ruim 26 jaar bij Hendriks SGR. En eigenlijk heeft hij heel wat meer jaar met onze bedrijfsnaam op zijn kleding gewerkt, want hij is tussendoor even weggeweest. Toen Ad 18 à 19 jaar begon hij bij de oorspronkelijke oprichter Adriaan Hendriks en heeft toen al bijna 15 jaar bij ons gewerkt. Hendirks SGR was daarmee een groot onderdeel van zijn werkende leven. Bijzonder toch?

 

Wat we al zeiden: Ad is een achte vakman, schilder in hart en nieren. Werkt snel én netjes. En ziet graag dat anderen dat ook doen. Er schuilt stiekem een ‘voorman’ in hem want hij neemt vrij automatisch de leiding als het gaat om te laten zien en iemand aanleren hoe het moet. Anders was dat met oud-moatje Wim (nu met pensioen) bijvoorbeeld. Maar ook met inmiddels overleden Henk waar hij heel lang mee samen heeft gewerkt. Met beide kon hij lezen en schrijven qua werk. Voelden elkaar feilloos aan. Tijdens het werk luisterden ze graag Rock’n Roll radio en Ad zong alles mee. En zeer verdienstelijk ook! Gelukkig maakt hij meer mensen bij met zijn zangstem want hij heeft lange tijd in een Rock’n Roll band gezeten. En soms pakte hij op een bedrijfsfeestje ook de microfoon!

 

Ad heeft zich ook op andere vlakken ingezet voor het bedrijf. Zo was hij al jaren lid van onze OR bijvoorbeeld. En reken maar dat Ad altijd voorbereid en beslagen ten ijs kwam. Hij weet precies waar hij het over heeft en zo niet dan zoekt hij het uit. Dat is pas betrokkenheid. Je begrijpt: wij gaan Ad heel erg missen!

 

Na het afscheid bij zijn laatste OR vergadering, en onder andere een luxe champagne-ontbijt is zijn laatste dag dan echt aangebroken.

Wat hij nu gaat doen? Hij vindt het wel een raar idee, dat stoppen met werken nog. Maar Ad is in zijn vrije tijd graag actief. Natuurlijk oppassen op de kleinkinderen maar hij wandelt ook graag (komend jaar ook weer de Vierdaagse!). Of fietsen, nu als trotse opa mountainbiken met zijn oudste kleinzoon. Maar dan wel alleen als het mooi weer is 😊. Dus we horen het al, dat komt helemaal goed. Geniet ervan Ad, welverdiend!

 

Onderhoudspartner van onder meer:
VB&T
MVGM
TBV Wonen
Mooiland
Bo-ex
Frencken
Woonpartners
Onderhoud NL
Portaal
Thius
Casade
Thuisvester
Area
Joost
Pivot Park
Brabant Wonen