Sjaak de Vocht - 12,5 jarig jubileum

.

Sjaak kent Hendriks SGR al heel lang. Hij is namelijk zijn schilderscarrière op zestienjarige leeftijd begonnen bij Hendriks SGR, onder de leiding van Han van den Broek. Daarna heeft hij een uitstapje gemaakt, maar is nu alweer 12,5 jaar terug en hij werkt er nog steeds met heel veel plezier. Tot juli zal hij nog actief zijn binnen het bedrijf, want daarna mag hij van zijn rust gaan genieten en gaat Sjaak met pensioen.

 

Schilderen met hart en ziel
Sjaak vindt zijn vak nog steeds erg leuk. “Ik kan het heel goed, al zeg ik het zelf. Het wisselende karakter van mijn vak vind ik prettig en de omgang met mensen. Vooral dat laatste spreekt mij aan. Het omgaan met collega’s en huurders is iets wat ik iedere dag weer als positief ervaar. Bijvoorbeeld het werken met bejaarden, dat vraagt veel aandacht maar het geeft ook heel veel voldoening. Je betekent echt iets voor deze mensen.”

 

Groene eend
Bij de vraag wat het grappigste is wat hij heeft meegemaakt in de afgelopen 12,5 jaar bij Hendriks SGR, heeft Sjaak direct een antwoord klaar. “Tijdens een project in Rosmalen (de Groote Wielen) stapte een collega voor de grap in een bootje dat in de vijver lag. Nou, dat liep niet helemaal goed af, het bootje kantelde en mijn collega kwam er als een kletsnatte groene eend uit. Bij een bewoner thuis mocht hij zijn kleren in de droger doen, omdat die toch wel medelijden had. Met als gevolg dat deze bewoner zijn droger nooit meer heeft kunnen gebruiken door de vuiligheid. Dit soort dingen vergeet je nooit meer.”

 

Mooi bedrijf
Al de jaren dat Sjaak bij Hendriks SGR heeft gewerkt, heeft hij dat met enorm veel plezier gedaan. “Bij Hendriks SGR ben je geen nummer!  De directie en andere collega’s staan altijd voor je klaar. Ze zullen je altijd bedanken voor je inzet en het loon klopt ook altijd of in ieder geval het wordt altijd direct kloppend gemaakt wanneer er iets fout is.  Ik ben ontzettend blij dat ik voor dit mooie bedrijf mag werken.”

Onderhoudspartner van onder meer:
Brabant Wonen
VB&T
Mooiland
Pivot Park
Thuisvester
MVGM
Area
Bo-ex
Frencken
Joost
TBV Wonen
Thius
Portaal
Onderhoud NL
Woonpartners
Casade