Voortdurend verbeteren met 5 ontwikkelteams

Ook in 2019 willen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Daarom hebben we vijf concrete aandachtspunten op papier gezet. En het bijzondere is: daarmee gaan onze medewerkers zélf aan de slag in speciale ontwikkelteams.

Ontwikkelteams zijn teams van medewerkers die samen vormgeven aan een aandachtspunt voor 2019. Onze eigen mensen hebben immers vaak de beste ideeën over wat we de markt kunnen bieden. En hoewel inschrijven volledig vrijwillig was, hebben al onze medewerkers zich ingeschreven voor een of twee ontwikkelteams. Aan het enthousiasme zal het dus zeker niet liggen!

 

De vijf aandachtspunten op een rij

In januari gaan de vijf ontwikkelteams van start. De komende tijd zetten de leden van die teams hun tanden in de volgende aandachtspunten:

 

 1. Inkoopbeleid en samenwerkingspartners
  We werken met steeds meer partners samen en kopen op meerdere plekken in. In 2019 willen we dat gestructureerder aan gaan pakken. Maar hoe kunnen we dat het beste doen?
 2. Route naar CO2-neutraal in 2050
  We lopen voorop als het gaat over energetische maatregelen in vastgoedonderhoud. Maar hoe kunnen we die kennis nóg beter vertalen naar oplossingen voor onze opdrachtgevers?
 3. Nieuwe huisvesting
  We groeien uit ons jasje. Daarom gaan we op zoek naar een nieuwe bedrijfslocatie. Maar dan wel eentje die perfect past
 4. Kwaliteitsborging
  We borgen de kwaliteit van ons werk nu op allerlei manieren. Maar van een vaste aanpak is daarbij nog geen sprake. Bovendien: wat verstaan we eigenlijk allemaal onder kwaliteit? Eind 2019 weten we het.
 5. Klant- en bewonerstevredenheid
  We scoren uitstekend op het gebied van klant- en bewonerstevredenheid. En dat willen we zo houden ook! Maar dan zullen we wel in kaart moeten brengen wat onze doelgroepen nog meer van ons verwachten.

Volg onze ontwikkelteams

Benieuwd naar de vorderingen van onze ontwikkelteams? Hou ons blog en onze social kanalen dan in de gaten. Daar houden we u helemaal op de hoogte. Zelf meepraten over onze aandachtspunten kan natuurlijk ook. Neem hiervoor gerust contact op voor het maken van een afspraak!

Onderhoudspartner van onder meer:
Woonpartners
Thius
Brabant Wonen
MVGM
Area
Pivot Park
Bo-ex
Portaal
Casade
Mooiland
VB&T
Frencken
Joost
Thuisvester
TBV Wonen
Onderhoud NL