Wij zijn er even tussenuit tijdens onze bedrijfssluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 

Goed geslaagd

De drie mannen die een half jaar lang de maatwerktraining 'Nederlandse taal op de werkvloer' van Capabel Onderwijs hebben gevolgd, kregen als afsluiting hun certificaat uitgereikt. Van harte gefeliciteerd Hayal, Bashar en Shikhmos! 

Alledrie komen ze oorspronkelijk uit Syrië en zijn ze al een tijd naar volle tevredenheid bij ons aan het werk. De training had een hele praktische insteek met als doel zelfredzaamheid zodat het werken (met bewoners en collega's) makkelijker en soepeler gaat. Ze hebben flinke stappen vooruit gemaakt. Buiten dat ze de taal beter beheersen geeft het hen uiteraard ook meer zelfvertrouwen over het algemeen. 

 

En nu blijven lezen en oefenen, dat is altijd goed volgens Peter Tils, de docent die ze met veel plezier les heeft gegeven. Peter: ''Het was een rustige, fijne groep om mee te werken. De mannen waren altijd netjes op tijd aanwezig, stonden open om nieuwe dingen te leren en hielpen elkaar."

 

Wij zijn supertrots op deze toppers, goed gedaan!

Onderhoudspartner van onder meer:
Bo-ex
Area
Onderhoud NL
Joost
Casade
VB&T
Brabant Wonen
Mooiland
Thuisvester
TBV Wonen
Thius
Pivot Park
Portaal
MVGM
Frencken
Woonpartners