Geslaagde facelift door gezamenlijke aanpak

Op 25 november was het feest bij de zorglocatie de Moeraseik van de Zorgboog in Helmond. Inclusief koffie, gebak, een drankje, een hapje en enthousiaste toespraakjes. Het was feesten na hard werken.

De bewoners hebben die week het gebouw, samen met onze schilders, een heuse facelift gegeven. Er was officieel geen geldpotje om de schreeuwend rode muren over te schilderen van het trappenhuis en enkele ontspanningsruimtes. Maar dat was wél een grote wens van de bewoners. 
Maar toen de woningcorportatie Woonpartners hoorde dat de bewoners ook zelf wel mee wilden gaan schilderen, hebben zij vanuit hun 'leefbaarheidsfonds' toch een bijdrage kunnen leveren.
 

Ook wij als droompartner van Woonpartners op het gebied van onderhoud en schilderwerk, wilden dit initiatief natuurlijk steunen! En zo stonden bewoners, vrijwilligers en onze eigen kanjers afgelopen week met rollers in de hand om de knalrode muren in twee lagen stemmig grijs te maken. Hoe gezellig!

Er is door iedereen heel hard gewerkt en het resultaat is ernaar. De ruimtes zijn mooier, rustiger en de kunstwerken op de muren komen nu veel beter uit. Iemand dacht zelfs dat er iets nieuws was opgehangen, maar dat hing er al jaren, maar zag je door het rood niet. Ook werden die vrijdag een paar foto's van recreërende bewoners onthuld die ook opgehangen gaan worden.

 

Hoe mooi is het om samen te werken aan fijn wonen voor deze mensen? Iedereen blij, daar doen we het graag voor!

Onderhoudspartner van onder meer:
Thuisvester
Onderhoud NL
Casade
Mooiland
Portaal
Thius
VB&T
Area
TBV Wonen
Frencken
Woonpartners
Brabant Wonen
Pivot Park
Joost
MVGM
Bo-ex