Even voorstellen… Nikky Robben

Ons professionele én gezellige team van medewerkers blijft maar groeien. Maar wie zijn al die nieuwe krachten eigenlijk? En waarom kunnen we ze nu al niet meer missen? Om daarachter te komen, stellen we ze vier vragen. Deze keer met: projectadministrateur Nikky Robben.

“Je moet er samen het allerbeste van maken”

Welkom bij Hendriks SGR! Hoe ben je hier terechtgekomen?

“Helemaal nieuw ben ik niet, want ik heb hier tweeënhalf jaar stagegelopen op de HR-afdeling. Dat beviel zo goed, dat ik graag wilde blijven. Sinds kort verzorg ik de financiële projectadministratie. Dat is best even wennen natuurlijk, maar vooral erg leuk!”

 

Wat moet je precies doen?

“Ik monitor vooral de lopende projecten. Hoe ver zijn we? Waar werken we naartoe? En niet onbelangrijk: hoe zit het met de kosten? Daarnaast regel ik de facturen voor onze opdrachtgevers. Er zijn dus veel dingen om op te letten. Dat maakt mijn baan heel afwisselend en uitdagend.”

 

Waarom kunnen we nu al niet meer zonder je?

“Door mijn goede overzicht! Er lopen ontzettend veel projecten door elkaar, dus dat is erg belangrijk. Dankzij mijn stageperiode ben ik bovendien heel breed inzetbaar als dat nodig is. Ik kan uit de voeten op de financiële afdeling, op de HR-afdeling en aan de balie… Dan word je vanzelf onmisbaar, haha.”

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

“Ik ben gek op mijn paarden. Ik verzorg ze, ik train ze en ik rijd graag ook graag in het bos. Met Phaidra, een showteam met 16 Friese paarden, hebben we zelfs een keer een show gegeven in het voorprogramma van de Spaanse Rijschool in Ahoy. Dat was ontzettend gaaf! Verder vind ik het heerlijk om met vrienden uit eten te gaan of een festival te bezoeken. En ik help mijn ouders graag op de boerderij. Gezelligheid vind ik erg belangrijk. Thuis én op mijn werk! Je moet er samen het allerbeste van maken.”

Onderhoudspartner van onder meer:
Area
Brabant Wonen
Casade
Woonpartners
Onderhoud NL
MVGM
VB&T
SWB
Bo-ex
Tiwos
Portaal
TBV Wonen
SCW
Woonwaarts