Even voorstellen… Jan Denteneer

Ons professionele én gezellige team van medewerkers blijft maar groeien. Maar wie zijn al die nieuwe krachten eigenlijk? En waarom kunnen we ze nu al niet meer missen? Om daarachter te komen, stellen we ze vier vragen. Deze keer met: controller Jan Denteneer.

Je eerste paar maanden zitten er inmiddels op: ben je op je plek?

“Jazeker! De sfeer is gemoedelijk en de lijntjes zijn kort. Bovendien is mijn functie nu breder dan ik gewend ben. Voorheen had ik vaak een afdeling onder mijn hoede, maar nu ga ik over de financiën voor de hele organisatie. Ik voel het vertrouwen en krijg veel vrijheid. Daardoor spring ik iedere ochtend vol energie op de fiets.”

 

Wat maakt ons anders dan je vorige werkgevers?

“Het kleinschalige karakter. Collega’s verliezen elkaar hier niet uit het oog. En we werken samen aan een veelbelovende toekomst van het bedrijf. Hier hoef ik me niet bezig te houden met reorganisaties of bezuinigingen, maar werken we vanuit een positieve insteek aan groei.”

 

Klopt het dat je jouw vrije vrijdagmiddag hebt geruild met de donderdag?

“Haha, dat klopt inderdaad. Het kwam goed uit als ik op donderdagmiddag thuis zou zijn. Daarnaast hoorde ik dat er op vrijdag veel collega’s naar Berghem komen om de week samen af te sluiten. Daar wil ik graag bij zijn. Niet alleen om te borrelen, maar vooral om mijn collega’s beter te leren kennen. En zij mij andersom natuurlijk ook.”

 

Heel goed! Kun je tot slot wat meer over jezelf vertellen?

“Ik ben getrouwd met Renate. Samen hebben we twee kinderen van 16 en 14 jaar en een hond. Daar maak ik graag een wandeling mee. Daarnaast speel ik zaalvoetbal met vrienden, lees ik graag thrillers en hou ik van klussen en tuinieren. Het is geen overdreven spannend leven, maar wel heel relaxed.”

Ik spring iedere ochtend vol energie op de fiets
Onderhoudspartner van onder meer:
VB&T
Brabant Wonen
Portaal
MVGM
SCW
Woonwaarts
Bo-ex
Woonpartners
Casade
TBV Wonen
Area
SWB
Tiwos
Onderhoud NL