Update
corona-maatregelen

LEES MEER...

Even voorstellen… Fineke Cissen

Ons professionele én gezellige team van medewerkers blijft maar groeien. Maar wie zijn al die nieuwe krachten eigenlijk? En waarom kunnen we ze nu al niet meer missen? Om daarachter te komen, stellen we ze vier vragen. Deze keer met: calculator en werkvoorbereider Fineke Cissen.

Iedereen weet hier dat samenwerken dé weg is naar het beste resultaat

Welkom! En: hoe is je eerste indruk?

“Superpositief! Mijn werkzaamheden zijn leuk en ik heb aardige collega’s. Als je langs ons kantoor loopt, hoor je ons regelmatig lachen. De sfeer is top! Wat ik vooral fijn vind, is dat we hier echt met elkaar samenwerken. Iedereen weet gewoon dat dat dé weg is naar het beste resultaat. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

 

Was het wennen toen je hier begon?

“Natuurlijk wel een beetje. Het vak is niet nieuw voor me, maar bij ieder bedrijf lopen de processen toch net weer iets anders. Gelukkig helpen mijn collega’s me als ik ergens niet uitkom. Zo lossen we de problemen samen op.”

 

Kun je je gemiddelde werkdag eens omschrijven?

“Als calculator en werkvoorbereider zit ik vooral aan de ‘voorkant’ van onze projecten. Dan neem ik bijvoorbeeld het schilderwerk op en maak daar een begroting voor. Bij grote projecten organiseer ik ook de werkvoorbereiding. Zo ben ik op dit moment druk bezig met de 2020-begrotingen voor een van onze grotere opdrachtgevers. Als die op orde zijn, gaan we het nieuwe jaar vliegend van start.”

 

Dat klinkt goed! En wat doe je het liefste naast je werk?

“Het liefste trek ik eropuit met onze ‘brandweerwagen’, onze prachtige camper. Maar ik ben ook graag in en rond ons huis bezig. Een beetje tuinieren, een beetje handwerken… Of gewoon lekker verdwalen in een goed boek. Heerlijk!”

Als je langs ons kantoor loopt, hoor je ons regelmatig lachen. De sfeer is top!
Fineke Cissen-van der Kamp
Auteur:

Fineke Cissen-van der Kamp

Calculator/werkvoorbereider

f.cissen@hendrikssgr.nl

Onderhoudspartner van onder meer:
MVGM
Tiwos
Portaal
VB&T
Woonwaarts
Area
SCW
Bo-ex
Woonpartners
SWB
TBV Wonen
Brabant Wonen