Wij zijn er even tussenuit tijdens onze bedrijfssluiting van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

 

Ad is rock & roll

25 jaar in dienst! Het jaar is nog maar net begonnen en we mogen gewoon alweer onze tweede jubilaris, Ad de Leeuw, van dit jaar feliciteren. We hebben hem daarom 'verrast' met onze bekende taart, in het prachtige Clara klooster in Den Bosch waar hij momenteel aan het werk is.

Z’n huidige moatje Mart heeft een blessure helaas, dus hij was er niet bij. Maar dat mocht de pret niet drukken. 25 jaar bij Hendriks SGR, en er is ons ingefluisterd dat hij daarvóór ook nog 15 jaar heeft gewerkt bij de oorspronkelijke oprichter Adriaan Hendriks! 

 

Een paar kenmerken van Ad? Schilder in hart en nieren. Hij verstaat zijn vak, is een echte vakman. Sociaal en kundig. Werkt snel én netjes. En ziet graag dat anderen dat ook doen. Er schuilt stiekem een ‘voorman’ in hem want hij neemt vrij automatisch de leiding als het gaat om te laten zien en iemand aanleren hoe het moet.  Anders was dat met oud-moatje Wim (nu met pensioen) bijvoorbeeld. Maar ook met inmiddels helaas overleden Henk waar hij heel lang mee samen heeft gewerkt. Met beide kon hij lezen en schrijven qua werk. Voelden elkaar feilloos aan. Wim blikt dan ook even met ons terug met alleen maar mooie woorden. Ad zet zich ook in voor het bedrijf en denkt mee bij ons in de OR bijvoorbeeld. En reken maar dat Ad voorbereid en beslagen ten ijs komt. Hij weet precies waar hij het over heeft en zo niet zoekt hij het uit. Dat is pas betrokkenheid!

 

Ad is óók Rock & Roll. Daar kan Wim ook over meepraten. Ze luisterden dan Rock’n Roll radio tijdens het werk en Ad zong alles mee. En zeer verdienstelijk ook! Gelukkig maakt hij meer mensen bij met zijn zangstem want hij heeft lange tijd in een Rock’n Roll band gezeten!
Verder is Ad in zijn vrije tijd graag actief. Wandelen met zijn vrouw (en de Vierdaagse wandelt hij ook!) of als trotse opa mountainbiken met zijn kleinzoon. Ad is wel meer een ‘mooi weer’ fietser 😊.

 

Ad, we zijn blij met jou. Nogmaals gefeliciteerd met dit mooie jubileum en op naar nog vele jaren!

Schilder in hart en nieren. Hij verstaat zijn vak, is een echte vakman. Sociaal en kundig. Werkt snel én netjes.
Onderhoudspartner van onder meer:
Area
Joost
Thius
Bo-ex
Casade
VB&T
Pivot Park
TBV Wonen
MVGM
Woonpartners
Mooiland
Thuisvester
Onderhoud NL
Brabant Wonen
Portaal
Frencken