Dagelijks onderhoud

Kennis, ervaring en… gezond verstand

Sommige woningcorporaties kiezen voor vraaggestuurd dagelijks onderhoud. Omdat bewoners daarbij zelf de regie in handen hebben over de renovaties, moet u als opdrachtgever kunnen vertrouwen op een allround onderhoudsbedrijf met handige medewerkers die snel kunnen schakelen. Welnu: er bestaan geen betere woorden om onze organisatie te definiëren.

 

Vastgoedonderhoud zonder zorgen: dat is wat we onze opdrachtgevers beloven. Dat roepen we niet alleen, we kúnnen het ook; onze mentaliteit en processen zijn er namelijk helemaal op ingericht.

 

Of het nou gaat om projectmatig of vraaggestuurd dagelijks onderhoud: we komen onze belofte na. Dat doen we natuurlijk aan de hand van onze 10 zekerheden. Maar ook – of vooral – door onze processen voortdurend kritisch te blijven bekijken en verbeteren.

Gezond verstand

Uiteraard vertrouwen we daarbij op onze kennis en ervaring. Maar we laten ons ook leiden door ons gezonde verstand. Enerzijds door eerlijk te bepalen in hoeverre renovaties echt nodig zijn. Anderzijds door goed na te denken in het proces.

 

Een kapotte afzuigkap hoeft bijvoorbeeld niet te betekenen dat we de kap moeten vervangen. Een haperende filter kan net zo goed de oorzaak van het probleem zijn. Door het échte probleem te achterhalen, vinden we oplossingen voor de lange termijn en besparen we veel geld voor u.

Bij Hendriks SGR doen we dingen echt samen. Dat zorgt voor:
 
  • Meer vertrouwen
  • Minder faalkosten
  • Maximaal resultaat

Mutatieonderhoud

Ons gezonde verstand gebruiken we natuurlijk ook als u ons inschakelt voor mutatieonderhoud. Bijvoorbeeld om te bepalen hoe we woningen slim en gericht kunnen verduurzamen. Het op orde maken van een (kale) woning is daarvoor namelijk vaak het ideale moment. Want iets onnodig twee keer doen? Dat doen we bij Hendriks SGR nu eenmaal liever niet.

 

Spreekt onze aanpak u aan? Kom dan gewoon eens koffie drinken met Marith of Wichert!