Mark van Hintum verdient een paar linten

Het nieuwe jaar begint goed: de eerste jubilaris is een feit. Schilder Mark van Hintum is 12,5 jaar werkzaam bij ons!

We konden deze keer alleen niet langs op het project waar hij normaal gesproken werkt, vanwege de flinke vorst.

Dus gingen we, gewapend met taart, langs bij hem thuis. Voordeel is dat zijn dochtertje van twee ook kon meegenieten van de taart!

 

Normaal gesproken werkt hij samen met zijn vaste moatje Nicky van Tooren. En het mooie is dat hij ook de kneepjes van het schildersvak heeft geleerd als leerling van Nicky. Ze hebben een paar jaar samengewerkt en er was meteen een goede klik. Uiteindelijk zijn ze een paar jaar ‘uit elkaar geweest’ en heeft Mark onder andere zelf ook weer leerlingen onder zijn hoede gehad en het vak geleerd. Maar omdat ze beide voelden dat ze een heel goed team waren hebben ze zo’n 4 jaar geleden er zelf voor gezorgd dat ze weer samen projecten konden draaien.

 

Nicky: ‘Mark maakt gewoon goed werk, is een echte vakman. We zitten ook vaak op één lijn en zitten hetzelfde in elkaar. Hij houdt van aanpakken, en denkt graag mee. Mark is soms wel eigenzinnig: als hij eenmaal iets in zijn hoofd heeft dan is hij er moeilijk vanaf te praten. Maar dat siert hem ook.’

Sinds een paar jaar kunnen zij ook houtsaneren. Zij wilden graag meer allround worden en kregen daar ook alle ruimte voor. ‘We werken graag op de kleinere projecten, met z’n tweeën en we zorgen samen dat we het maken’ – aldus Nicky.

 

Van harte Mark met dit jubileum!

 

Onderhoudspartner van onder meer:
Portaal
Pivot Park
Bo-ex
Brabant Wonen
MVGM
Onderhoud NL
VB&T
Joost
Area
Casade
Mooiland
Frencken
Thuisvester
TBV Wonen
Thius
Woonpartners