Met Nick hebben we al 12,5 jaar een klik!

Afgelopen week vierden we dat Nick Wittenberg alweer 12,5 jaar in dienst is bij ons! Mooi om even stil te staan bij het feit dat hij als menneke bij ons als leerlingschilder binnenkwam en door de jaren heen een mooie ontwikkeling heeft gemaakt naar werkvoorbereider en samen met Rik nu heel het Dagelijks Onderhoud bij Area draait.

Nick is op de werkvloer een zeer rustige, vrij stile collega. Tót hij op een feestje is. Dan gaat hij los en gaat hij vaak als laatste weg. Zelf maakt hij hij er dan ook graag een nóg leuker feestje van, want hij heeft ook nog zangtalent. Hij pakt dan graag de microfoon en zingt dan graag een gouwe ouwe en vooral nederlandstalig. Ook op onze eigen feestjes komt hij altijd aan de beurt. En als hij z'n gang mag gaan gaat ie zelfs voor de echt foute priratenmuziek.


Er zijn nog een paar dingen waar je Nick altijd voor wakker mag maken: Carnaval. Op vakantie (met gezin en vrienden) met de caravan. Plus hij is een echte liefhebber van speciaalbier. Hij heeft een garage die hij gebruikt als café waar hij regelmatig met vrienden dat bier soldaat maakt. Hij gebruikt zelfs de untappd app (Google maar eens als het je niks zegt..).

 

Dat was Nick in een notedop. Oh wacht: Nick is zelfs op tv geweest. Het programma Job Experience maakte een uitzending met hem. Hier kun je zijn tv-debuut bekijken. Van harte Nick met dit jubileum, we hopen nog lang van je talenten te kunnen genieten!

 

Onderhoudspartner van onder meer:
Bo-ex
Joost
Portaal
Mooiland
Thius
Area
Casade
MVGM
Thuisvester
Onderhoud NL
Pivot Park
TBV Wonen
Frencken
VB&T
Brabant Wonen
Woonpartners