Een 8,1 voor bewonerstevredenheid. Daar zijn we ontzettend trots op!

Een aantal jaren geleden koos Mooiland bewust voor RGS. Drie partners bundelden hun krachten: Van der Meijs, Hendriks SGR en Rendon Onderhoudsgroep. Samen met adviseur Overvoorde Van Tilborg en Mooiland werken zij - met veel plezier - aan een betaalbaar, kwalitatief goed en duurzaam thuis voor 50.000 bewoners.

 

Roy van den Berk, Mooiland: “Mooi dat onze wensen voor een hogere bewonerstevredenheid en meer kwaliteit van het werk dankzij RGS ook uitkomen. Aan de start van zo’n overeenkomst is het altijd even aftasten: verloopt de samenwerking goed? Nu zou ik geen andere aanpak meer willen.”

 

 

Justin Hermans, Van der Meijs: “De openheid, kwetsbare opstelling en het vertrouwen onderling, dat is de kracht van RGS. Deze maakt dat we continu aan het leren en verbeteren zijn en samen steeds een stap verder zetten. Als ik zie hoe goed dat gaat, dan word ik echt enthousiast.”

 

 


Wichert Spanjers, Hendriks SGR: “Succesvol samenwerken gaat over ontzorgen. Van onze klant en van de bewoners. Dankzij RGS kunnen we onze samenwerking verstevigen. En dat biedt meer kansen om als partners in te zetten op kwaliteit, klanttevredenheid en lagere kosten.”

Succesvol samenwerken gaat over ontzorgen. Van onze klant en van de bewoners.

Brandon Pittens, Rendon Onderhoudsgroep: “Ik ben ontzettend trots op die 8,1; een echte teamprestatie. Dit cijfer bewijst dat ons serviceniveau heel hoog is. Onze vakmensen komen hun afspraken na, maken een praatje en bieden een helpende hand als dat nodig is. Zo tackelen we problemen voordat het problemen kunnen worden.”  

Willem van Oorschot, Overvoorde Van Tilborg: “Op weg naar het uiteindelijke onderhoudsscenario verloopt de samenwerking in goede harmonie. Tijdens de projectbegeleiding dragen we samen met de vakmensen zorg voor de beoogde uitvoeringskwaliteit.”

Benieuwd naar de meerwaarde van RGS voor jouw project? Neem contact op.

Onderhoudspartner van onder meer:
TBV Wonen
VB&T
Mooiland
Joost
Frencken
Area
Onderhoud NL
Brabant Wonen
Pivot Park
Portaal
Woonpartners
Thius
Casade
Thuisvester
MVGM
Bo-ex