Servicemonteur (omgeving Helmond)

ofwel een echte Handige Harry!

Als servicemonteur ben je werkzaam in de bewoonde woning. Contact met de bewoner is erg belangrijk. Naast de kennis van de werkzaamheden beschik je over een goede sociale antenne en communiceer je makkelijk.

Wat ga je doen?

Je wordt ingepland op de (kleinere) servicebonnen en verricht alle voorkomende soorten kleinschalig timmerwerk, schilderwerk, tegel- en stucwerk.

Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt. Je werkt zelfstandig, maar als het nodig is overleg je met de projectleider of uitvoerder over de uitvoering van de werkzaamheden.

 

Werken in het service-onderhoud betekent dat een klus gemiddeld een paar uur duurt en dus meerdere en verschillende klussen op een dag hebt. Je vindt het leuk dat elke klus weer anders is. Als servicemonteur ben je zoals we dat noemen een echte ‘Handige Harry’!

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over aantoonbare ervaring (als onder andere timmerkracht)) binnen renovatie en onderhoud;
  • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk;
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Een VCA-diploma is een pré;

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende fulltime job binnen een enthousiast en gezellig team;
  • Veel vrijheid en ruimte om je ding te doen;
  • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een informele, gezellige werkomgeving;
  • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Wij zijn De Variabele en Hendriks SGR, twee ervaren onderhoud- en renovatiepartijen die elkaar aanvullen en samen voor een nieuwe opdrachtgever in Helmond aan de slag gaan. Beide bedrijven staan bekend om hun een platte organisatiestructuur, korte (communicatie-)lijnen, persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. We vinden teamwork enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker'. We werken hard, maar wel met plezier en een flinke dosis humor. 

 

 

Belangstelling?

Herken je jezelf in deze functie en ben je toe aan een mooie uitdaging? Bel met Fouzia Visser op 0412-401537 voor een eerste kennismaking of meer informatie. Of vul snel onderstaand formulier in. Dan nemen we contact op met jou. Schrijven mag ook. Stuur je CV en korte motivatie t.a.v. Fouzia naar vacature@devariabele-hendrikssgr.nl