Elektromonteur Service-onderhoud (omgeving Helmond)

die de spanning nooit teveel wordt / met bergen (groene) energie

Je werkt graag zelfstandig en vindt het leuk dat iedere klus weer anders is. Met jouw ervaring weet je een werkopdracht snel en goed op te lossen.

 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Als elektromonteur voer je alle voorkomende onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit aan elektrotechnische installaties.

Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en manier van uitvoeren ter plekke beoordeelt en kunt aanpassen. De elektromonteur verzorgt zelf de afstemming van zijn werkzaamheden met de projectleider en uitvoerder van het serviceteam.

 

Als elektromonteur ben je veelal werkzaam in de bewoonde woning. Het contact met de bewoner is erg belangrijk en zie je als grote plus bij je werkzaamheden. Je hebt een goede sociale antenne en communiceert makkelijk.

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over aantoonbare ervaring als elektromonteur binnen renovatie en onderhoud;
  • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk;
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Een VCA-diploma is een pré;
  • Je hebt de opleiding NEN 3140 afgerond;

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende fulltime baan binnen een enthousiast en gezellig team;
  • Veel vrijheid en ruimte om je ding te doen;
  • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een informele, gezellige werkomgeving;
  • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Wij zijn De Variabele en Hendriks SGR, twee ervaren onderhoud- en renovatiepartijen die elkaar aanvullen en samen voor een nieuwe opdrachtgever in Helmond aan de slag gaan. Beide bedrijven staan bekend om hun een platte organisatiestructuur, korte (communicatie-)lijnen, persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. We vinden teamwork enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker'. We werken hard, maar wel met plezier en een flinke dosis humor. 

 

Belangstelling?

Herken je jezelf in deze functie en ben je toe aan een mooie uitdaging? Bel met Fouzia Visser op 0412-401537 voor een eerste kennismaking of meer informatie. Of vul snel onderstaand formulier in. Dan nemen we contact op met jou. Schrijven mag ook. Stuur je CV en korte motivatie t.a.v. Fouzia naar vacature@devariabele-hendrikssgr.nl