Integraal vastgoedonderhoud

Alles onder één dak

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor integraal vastgoedonderhoud. Bij Hendriks SGR begrijpen we die keuze wel. Want zeg nou zelf: één partij die alle onderhoudsdisciplines voor zijn rekening neemt… dat is aangenaam samenwerken.

 

Integraal vastgoedonderhoud biedt opdrachtgevers veel voordelen. Daarbij denkt u waarschijnlijk meteen aan de luxe van snel schakelen. Logisch en terecht, want samenwerken met één partij voor al uw onderhoud komt de communicatie en de efficiëntie uiteraard ten goede.

 

Compleet ontzorgen

Een ander belangrijk voordeel van een integrale aanpak is dat deze aanpak u compleet ontzorgt. Van klein schilderwerk tot en met omvangrijke renovaties: bij ons vindt u alle onderhoudsdisciplines onder één dak. Bovendien denken we graag vanaf het begin met u mee om projecten zo slim en duurzaam mogelijk aan te vliegen. U zult merken: zodra u schakelt met één partij, wilt u niet anders meer.

Bij Hendriks SGR doen we dingen echt samen. Dat zorgt voor:
 
  • Meer vertrouwen
  • Minder faalkosten
  • Maximaal resultaat

De beste opties

Met integraal vastgoedonderhoud komen we samen tot de beste opties. Dat bevordert de onderlinge samenwerking én zorgt voor een vlotte doorloop van het proces. Goed om te weten: een integrale aanpak maakt ook dat we verder kijken dan de ‘harde’ aspecten. Zo maakt de bewonerscommunicatie automatisch deel uit van ons plan van aanpak.

 

Spreekt onze aanpak u aan? Kom dan gewoon eens koffie drinken met Marith of Wichert!