Energetische maatregelen +

Totaalaanpak voor duurzaam vastgoedonderhoud

Als vastgoedbeheerder kunt u er niet omheen: u móet energetische maatregelen treffen. Maar hoe doet u dat op een efficiënte manier? Die bovendien past bij uw strategie, tempo en budget? Met onze totaalaanpak voor duurzaam vastgoedonderhoud kunnen we u daar als geen ander bij helpen.

 

Om de energiezuinigheid van woningen in kaart te brengen, schakelen vastgoedbeheerders vaak een EPA-W opnemer of EPA-W adviseur in. Die bepaalt de Energie-Index (EI) en dan… zit zijn werk erop. Daardoor blijft u achter met een cijfer. Maar hoe dan verder?
 
Energetische maatregelen +
Bij Hendriks SGR maken we liever écht werk van energetische maatregelen. Naast de EI-bepaling brengen we daarom ook alle mogelijke maatregelen (en bijbehorende kosten) in kaart die u kunt treffen om uw vastgoed stapsgewijs te verduurzamen. Van vloer-, gevel- en dakisolaties tot en met installaties: er zijn maatregelen voor ieder verduurzamingstempo en voor ieder budget.
 
Duurzaam vastgoedonderhoud
En heeft u uw keuze gemaakt? Dan integreren we die energetische maatregelen gewoon in ons planmatig onderhoud. Het liefste doen we dat al in de initiatieffase om het proces volledig te optimaliseren. Zo zetten we samen de beste stappen voor een betere toekomst. Of zoals wij zeggen: een totaalaanpak met duurzaam vastgoedonderhoud als resultaat.

Wat leveren energetische maatregelen op?

  • Een beter milieu
  • Meer comfort voor bewoners
  • Lastenverlichting voor bewoners
  • Waardestijging van het vastgoed

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk om uw vastgoed te verduurzamen.

In vier stappen bent u klaar voor de toekomst.

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk om uw vastgoed te verduurzamen.

In vier stappen bent u klaar voor de toekomst.

We brengen de Energie-Index (EI) van de woning(en) overzichtelijk in kaart.

We zetten alle mogelijke energetische maatregelen voor u op een rij.

U kiest de energetische maatregelen die het beste passen bij uw strategie, uw tempo en uw budget.

We integreren de energetische maatregelen van uw keuze in ons planmatig onderhoud, bij voorkeur al in de initiatieffase.

Komen uw energetische maatregelen in aanmerking voor heffingskortingen en subsidies? Of zijn er gemeentelijke beleidsplannen waar we rekening mee moeten houden? Geen zorgen: we zoeken het voor u uit. Want ook dat hoort bij onze totaalaanpak voor duurzaam vastgoedonderhoud.