Wij zijn verhuisd!

LEES MEER...

Corona-update

Een overzicht van onze maatregelen

Ook wij passen onze werkzaamheden aan en nemen daarin bewust stevige maatregelen om het virus en de gevolgen daarvan in te kunnen dammen.

 

Update 14 december 2020

Voor een periode van 5 weken, tot en met 19 januari 2021, gaat Nederland in lockdown om het aantal contacten tussen mensen terug te brengen. Op enkele uitzonderingen na, worden alle locaties waar mensen samenkomen gesloten. Met daarbij de dringende oproep ons gedrag daarop aan te passen. 


We volgen de maatregelen van het RIVM. En wij houden ons hierbij bovendien minstens aan zowel het protocol aan van Onderhoud.nl als van Bouwend Nederland. Eerder dit jaar hebben we al protocollen gemaakt voor contactloos onderhoud en contactloos schilderonderhoud (zie update d.d. 30 september).
Deze zijn nog steeds van kracht. Bij werkzaamheden achter de voordeur dragen wij altijd een mondkapje.

 

Update 30 september 2020

We werken vanaf nu volgens onderstaande protocollen:

 

Contactloos onderhoud

 

 

Contactloos schilderwerk

 

 

 

 

Update 15 maart 2020

 

Een overzicht van onze maatregelen:

 • De binnenwerkzaamheden waar we nu bezig zijn maken we af, maar starten geen werkzaamheden meer op die niet strikt noodzakelijk zijn. Alleen urgente zaken worden nog opgepakt. Uiteraard informeren wij hierover de bewoners.
 • De buitenwerkzaamheden worden doorgezet met de volgende extra maatregelen;
  a) We informeren bewoners middels brief van onze extra maatregelen;
  b) We houden minimaal 1,5 meter afstand van de bewoner én van elkaar;
  c) Indien wij aan binnendelen komen trekken onze medewerkers wegwerphandschoenen aan, die ze per huis verwisselen voor nieuwe;
  d) Onze medewerkers worden voorzien van handzeep en desinfectiegel om hun handen te desinfecteren.

 

Voor onze medewerkers

Omdat de scholen en kinderdagverblijven gaan sluiten en het voor ons allen ook van belang is dat we kunnen blijven werken gaat HSGR opvang aanbieden voor kinderen van onze medewerkers. Bij deze ook een oproep aan een ieder die mogelijk hierin kan helpen of ruimte kan bieden om contact met ons op te nemen.

 

 

Update 11 maart 2020

Hierbij informeren wij u over onze standpunten en maatregelen in verband met het coronavirus:

 

 • Hendriks SGR volgt de richtlijnen van het RIVM en stemt het beleid hier op af.
 • De werkzaamheden blijven wij uitvoeren zoals gepland, tot het RIVM hierover anders adviseert.
 • De projectleiding inventariseert bij binnenwerkzaamheden voor aanvang telefonisch of er bij bewoners symptomen van het coronavirus aanwezig zijn. Wanneer dit het geval is schuiven de werkzaamheden door naar een later tijdstip. Enige flexibiliteit wordt hierin van u verlangd.
 • Buitenwerkzaamheden kunnen normaal doorgang vinden.
 • Onze medewerkers zijn reeds geïnstrueerd over de omgang met bewoners en de onderlinge samenwerking zoals: Regelmatig handen wassen / Niezen of hoesten in de elleboog / Papieren zakdoekjes gebruiken / Geen handen schudden / Direct contact vermijden / Afstand bewaren
 • Dagelijks zullen wij deze tijdelijke werkwijze monitoren en toetsen aan de praktijk en indien nodig aanvullende maatregelen nemen.

 

Mocht u onverhoopt geen bericht van ons hebben ontvangen, horen wij dit graag. 

Heb je vragen over ons beleid? Wij staan je graag te woord.