Na 40 jaar is hij bij ons nog niet klaar

Wanneer komt het voor dat je in één week twee personen mag feliciteren met 40 jaar in dienst? Vandaag is Anton Brands aan de beurt! 

Net als Albert van den Berg kwam hij 40 jaar geleden bij ons in dienst vanuit ‘t Schilderke in Herpen. Anton is een gedreven, rustige schilder die je overal kunt neerzetten. Hij heeft een gedegen werkwijze en is altijd serieus met zijn vak bezig. En hij verwacht dezelfde inzet en toewijding óók van een ander. Dat die met dezelfde passie en even secuur werkt. Daarom is hij niet de meest geduldige soms om iemand in te werken, weten we van zijn collega’s.

 

Zijn moatje Thijs van Malsen en hij zijn uit hetzelfde hout gesneden dus dat werkt als een tierelier. Thijs: ‘Anton zegt wel eens dat ik voorlopig niet met pensioen mag gaan! We zijn zo’n goed team! Anton houdt van opgeruimd, geen rommel in de keet. Hij zorgt ervoor dat alles netjes gesorteerd staat, overzichtelijk is. Hij is altijd op tijd, en is heel sociaal. Ook houdt hij van gezelligheid en hij neemt altijd wel iets lekkers mee. Een betere collega kun je toch niet hebben! Maar je moet hem niet dwarsliggen, want dan zul je het weten 😉.'

 

Anton, fijn dat we al 40 jaar met jou mogen werken. Van harte met dit mooie jubileum!

Onderhoudspartner van onder meer:
Bo-ex
Pivot Park
Casade
Woonpartners
MVGM
TBV Wonen
Portaal
Onderhoud NL
Frencken
Area
VB&T
Thuisvester
Thius
Mooiland
Joost
Brabant Wonen