Enthousiaste jongeren maken ons blij!

Vanuit de 'Jongeren Bedrijven Dag' mochten wij een paar groepen leerlingen ontvangen om hen kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden die onze branche biedt. Door de actieve instelling en het enthousiasme van deze leerlingen werden wij zelf ook heel blij!

Het was een prachtige dag met veel zon, maar koud! Dus bij binnenkomst gingen de jongeren eerst aan de warme chocomel. Om vervolgens ondergedompeld te worden in onze wereld. En dat werd heel enthousiast ontvangen. Er werden actief gerichte vragen gesteld en er werd fanatiek meegedaan. We hebben geprobeerd het scala aan mogelijkheden breed in te steken door ze zowel een calculatieopdracht op papier als een activiteit te laten doen, dit keer was dat door een muurtje te tegelen. En natuurlijk door de ervaringsverhalen van onze eigen medewerkers. Wat we vooral proberen over te brengen is dat er mooie en diverse banen mogelijk zijn, zowel op kantoor maar ook door met je handen iets te maken en/of vooral mooier te maken. Maar ook een combinatie van die twee.

Tijdens de rondleiding kregen we verschillende oh's en ah's ('dat een onderhoudsbedrijf er ook zó uit kan zien') en dat maakt ons natuurlijk helemaal trots. Omdat wij graag het nuttige met het aangename combineren lieten we ze niet gaan zonder een 'goodie' HSGR-bidon. Wij zijn blij dat we op deze manier een bijdrage hebben kunnen leveren hebben om deze jongeren een beter beeld te geven bij wat er allemaal mogelijk is. Zodat zij deze ervaring kunnnen meenemen in hun rugzakje om later betere keuzes te kunnen maken voor hun, en dus onze (!) toekomst.

Onderhoudspartner van onder meer:
Joost
Area
Casade
TBV Wonen
Portaal
Pivot Park
Bo-ex
Thius
MVGM
Mooiland
Brabant Wonen
VB&T
Woonpartners
Onderhoud NL
Thuisvester
Frencken