Een geslaagde feestdag ter ere van ons 65 jaar bestaan!

Zaterdag 24 juni was het dan zover. Ter ere van ons 65-jarig bestaan hadden we onze deuren opengezet voor iedereen die een kijkje wilde nemen in ons pand. Met 's middags deze Familie Open Dag en 's avonds een feest voor onze medewerkers met partner was deze dag erg geslaagd!

We zaten natuurlijk al een tijd in onze nieuwbouw maar we verhuisden in coronatijd. En als echt Berghems bedrijf die vanuit midden in het dorp naar de rand van Berghem verhuisde hoorden we wel van vele kanten dat men toch wel eens binnen wilde kijken. Nu we dit jaar 65 jaar bestaan vonden we dat een hele mooie gelegenheid om die twee aanleidingen te combineren.

 

Nu mocht iedereen die interesse had een kijkje nemen. Hoeveel mensen precies op de open dag af kwamen, dat wisten we ook niet precies. Maar dat het gezellig druk was de hele middag staat wel vast. 

 

We hadden ons terrein omgetoverd in een klein 'festival'- terrein met allerlei vertier voor klein en groot en een rondleiding uitgestippeld met veel informatie op de route over ons pand. Er valt namelijk zoveel te vertellen, van de circulaire toiletten, ieder gemaakt van een ander innovatief materiaal, tot ons groene dak en warmtepompen in de grond. Natuurlijk kwamen ook onze mensen aan bod, en de nodige anekdotes. Iedereen die ons kent weet het, wij zijn knetterserieus met ons vak bezig maar er moet ook wel gelachen worden. 

 

Samen met een drankje, diverse foodtrucks, een dj en een heerlijk zonnetje dat scheen kon deze middag niet meer stuk. Bedankt iedereen die is langs geweest voor jullie komst, gezelligheid en belangstelling!

 

Onderhoudspartner van onder meer:
Frencken
Casade
Woonpartners
Thuisvester
Bo-ex
Joost
Pivot Park
MVGM
Mooiland
VB&T
Area
Brabant Wonen
Onderhoud NL
Thius
Portaal
TBV Wonen