Werkvoorbereider Gevelonderhoud/Gevelverbeteringen (fulltime)

met oog voor detail

Als werkvoorbereider ben je in veel van onze projecten echt een onmisbare schakel. Want het zijn jouw acties en voorbereidingen waardoor onze mensen buiten precies weten waar ze aan toe zijn, wat er moet gebeuren en dat alles voor hen is geregeld om aan de slag te kunnen. Dus we kijken best een beetje naar je uit. Alleen nog even solliciteren dus. Hup, hup!

 

 

 

Wie zijn wij

Wij zijn Hendriks SGR, aangenaam. Een echt familiebedrijf waar we goed zijn voor elkaar, goed zijn voor onze klanten én met onze duurzame oplossingen goed zijn voor de leefomgeving. We hanteren korte lijnen, hebben veel persoonlijk contact en zorgen voor een vertrouwde werksfeer waarin onze mensen tot hun recht komen. Want samen sta je sterk, zo simpel is het. Bovendien lopen we voorop met onze visie op duurzaam onderhoud en renovatie. Daarmee brengen we de toekomst wat dichterbij. Het maakt ons tot een kansrijk bedrijf dat echte verantwoordelijkheid pakt. Daar wil jij vast aan bijdragen, toch?

Jouw profiel

We zoeken vanzelfsprekend altijd mensen die bij ons passen. Prettige collega’s die graag en goed samenwerken met anderen. Medewerkers die niet alleen zelf een fijne baan willen, maar ook bereid zijn om het werk van collega’s beter en leuker te maken. Wat we doen, doen we altijd als team. En wat we leveren, komt altijd voort uit vakmanschap. Als dit goed in je oren klinkt, lees dan vooral verder.

De functie

In deze functie ben je voor diverse zaken verantwoordelijk.

 

 • Je zorgt ervoor dat de werkvoorbereiding op tijd klaar is dit betekent het tijdig bestellen en klaarleggen van materieel en materiaal en het tijdig contracteren van de ketenpartners;
 • Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kozijnen, ramen, deuren, hang- en sluitwerk en glas;
 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig contracteren van ketenpartners zoals bijvoorbeeld bereikbaarheid, reinigingswerk, daken en voegwerk; 
 • Je bent verantwoordelijk voor het regelen van vergunningen en ontheffingen;
 • Tevens is het van belang dat je de prestatie eisen zoals in onze contracten zijn overeengekomen ook met onze ketenpartners bespreekt en contracteert.


Samen met het projectteam ben je mede-verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van verschillende projecten. Hierbij staan de klant- en bewonerstevredenheid natuurlijk helemaal centraal, want daar doen we het nu eenmaal voor. Je zorgt ervoor dat, conform de plannen van aanpakken en afspraken die er zijn gemaakt met de opdrachtgever, het project wordt voorbereidt. Je regelt en beoordeelt de benodigdheden op de werkplek om het project volgens afspraak te kunnen uitvoeren/opleveren. Je zorgt ervoor dat de benodigdheden werkinstructies, werkomschrijvingen, materieel, materiaal en transport tijdig geregeld worden.

 

Je kunt ingeschakeld worden voor het inventariseren van (kleine) projecten; je legt je bevindingen ter accordering voor aan de projectverantwoordelijke.
Basis voor de werkvoorbereiding is het uitgebrachte plan van aanpak en begroting. Tijdens de uitvoering bewaak je mede de voortgang en kosten. Na afloop evalueer je samen met alle betrokkenen. Het zou fijn als je ook ervaring hebt als calculator maar dit is geen eis. Er is bij ons ook de mogelijkheid om hiervoor opgeleid te worden. Bij ons staat doorontwikkelen hoog in het vaandel. Ook leer je natuurlijk on the job veel van je collega's.

In het kort

 • Jij hebt ruime, relevante werkervaring en hebt kennis op (bouw) technisch vakgebied.

 • Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau.

 • Je hebt ervaring met RGS (pré).

 • Je hebt ervaring met ERP-pakketten en kunt digitaal werken.

 • Je denkt graag mee voor nieuwe concepten en draagt nieuwe ideeën aan.

 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen en houdt wel van een beetje verandering.

 • Je vindt samen hard lachen net zo belangrijk als samen hard werken. 

Wat bieden wij

 • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een leuk en solide familiebedrijf.
 • Alle ruimte om met je eigen ideeën en visie op vraagstukken te komen.
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
 • De mogelijkheid om samen met ons bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving.
 • Een prettige werksfeer waarin collegialiteit en goed samenwerken belangrijk zijn.
 • Een fulltime functie, een marktconform salaris en dito voorwaarden.

Solliciteren

Mail een korte motivatiebrief met CV naar Fouzia Visser: f.visser@hendrikssgr.nl.
Of vul onderstaand formulier even in, dan nemen we snel contact met je op.

Wil je eerst wat meer weten over de functie of over Hendriks SGR? Bel dan gerust even op 0412 – 40 15 37.

 

 

SOLLICITEER NU

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.