Werkvoorbereider / calculator schilderwerk

Die initiatief neemt en stevig in z'n schoenen staat

Voor deze fulltime functie zoeken we iemand die:

 

 • nieuwsgierig is en het onderste uit de kan wil halen!
 • zich thuis voelt in een snel veranderende omgeving!
 • graag meedenkt over concepten en zelf ideeën aandraagt!

 

Ben jij dat? Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken bij een groeiend onderhoudsbedrijf waar elke medewerker telt en de ruimte krijgt zijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

Over de functie

Als werkvoorbereider/calculator werk je in een projectteam en ben je verantwoordelijk voor het inrichten van projecten en de daarbij horende projectbegroting van verschillende schilderwerk projecten. Omdat wij geloven in teamwork ondersteun je daarnaast je collega’s onderhoud en renovatie met het calculeren/aanvragen waar nodig. De klant staat bij ons centraal; dit is je uitgangspunt. Voorafgaand denk je  mee over de klantvraag en hoe we de bewoner zo tevreden mogelijk maken. Belangrijk is daarbij dat je telkens weer bekijkt of er nieuwe en verbeterde mogelijkheden zijn in de klantvraag. Vervolgens maak je in een team een plan van aanpak met bijbehorende calculatie en werkt deze plannen bij opdracht uit ten behoeve van de uitvoering. 

 

Bij de calculatie maak je zoveel mogelijk gebruik van standaardisatie die je ook mee verder door ontwikkelt. Tijdens de uitvoeringsfase hou je in je team de kosten en voortgang continu in het vizier en na afloop evalueer je de opdracht mee en reken je eventueel meer- of minderwerk af. Als werkvoorbereider/calculator vind je het een uitdaging om een plan te maken waarbij alle belangen worden behartigd, dat innovatief en efficiënt  is, technisch sterk en praktisch uitvoerbaar. 

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt kennis op technisch vakgebied (minimaal MBO 4 niveau)
 • Je hebt ruime relevante werkervaring, ervaring met RGS is een pré
 • Je kunt zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en neemt graag het initiatief
 • Je bent nieuwsgierig en wilt graag het onderste uit de kan halen
 • Je hebt ervaring met ERP-pakketten en digitaal werken is voor jou niets nieuws
 • Je houdt wel van een beetje verandering en denkt graag mee over nieuwe concepten

Wie is Hendriks SGR?

 • Wij gaan elke dag voor verbetering en geloven in 'Samenwerken Geeft Resultaat'
 • We hebben een hele platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen.
 • Bij ons is er veel persoonlijk contact, je krijgt vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven.
 • We vinden teamwork en bedrijfscultuur enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker!'
 • We investeren in onze mensen en bieden veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • We werken hard, maar ook met een flinke dosis slappe humor!

Laat van je horen!

We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden (én een vrijdagmiddagborrel). Eind 2020 verhuizen we naar ons nieuwe kantoor in Berghem. 

 

Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marith Bloem (0412-401537). Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV voor 01-06-2020 naar Petra van der Horst: p.v.d.horst@hendrikssgr.nl.

Onze visie: Vastgoedonderhoud zonder zorgen

Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.

 

Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.