Uitvoerder renovatie en onderhoud

Die resultaatgericht is en oog heeft voor de ander

Voor deze fulltime functie zoeken we iemand die:

 

 • een uitstekend technisch inzicht heeft
 • zich thuis voelt in een snel veranderende omgeving!
 • graag meedenkt met onze klanten

 

Ben jij dat? Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken bij een groeiend onderhoudsbedrijf waar elke medewerker telt en de ruimte krijgt zijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

Over de functie

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van meerdere renovatie- en onderhoudsprojecten. Veelvoorkomende projecten zijn totale woningrenovaties waarbij ook keuken- /badkamer-/toiletrenovaties en energetische maatregelen onderdeel zijn. Hierbij staat telkens de bewoner en klant centraal. Jij bent de spin in het web en door goed te plannen, organiseren en coördineren maak jij onze projecten tot een succes. Uiteraard heb je hierbij oog voor de collega’s, want teamwork vinden wij erg belangrijk.

 

Tevens zorg je voor een juiste en tijdige digitale registratie van de projectgegevens in onze HSGR cloud en waarborg je uiteraard mét het team de kwaliteit. Meedenken met onze klant is ook een vanzelfsprekendheid, door je ervaring heb je een uitstekend technisch inzicht en ben je in staat om verbeteringen voor te stellen en uit te voeren. Regelmatig zal ook om je advies worden gevraagd in de voorfase van het project.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt ruime ervaring als uitvoerder in woningbouwrenovatie en groot onderhoud
 • Je hebt minimal MBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over een sterk technisch inzicht
 • Je werkt graag samen en hebt oog voor de ander
 • Je bent klantgericht, flexibel en resultaatgedreven

Wie is Hendriks SGR?

 • Wij gaan elke dag voor verbetering en geloven in 'Samenwerken Geeft Resultaat'
 • We hebben een hele platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen.
 • Bij ons is er veel persoonlijk contact, je krijgt vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven.
 • We vinden teamwork en bedrijfscultuur enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker!'
 • We investeren in onze mensen en bieden veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • We werken hard, maar ook met een flinke dosis slappe humor!

Laat van je horen!

We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Eind 2020 verhuizen we naar ons nieuwe kantoor in Berghem. Pak jij daar jouw nieuwe werkplek?

 

Stuur je motivatie met CV aan onze HR-adviseur Petra van der Horst: p.v.d.horst@hendrikssgr.nl. Voor vragen over de functie en procedure kun je ook telefonisch contact met haar opnemen: 0412-401537.

Onze visie: Vastgoedonderhoud zonder zorgen

Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.

 

Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.