Update
corona-maatregelen

LEES MEER...

Uitvoerder renovatie en onderhoud (fulltime)

Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks SGR alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk. 

Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

Wat ga je doen?

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van meerdere renovatie-  en onderhoudsprojecten. Veelvoorkomende projecten zijn totale woningrenovaties waarbij ook keuken-/badkamer-/toiletrenovaties  en energetische maatregelen  onderdeel zijn. Hierbij staat telkens de bewoner en klant centraal. Jij bent de spin in het web en door goed te plannen, organiseren en coördineren maak jij onze projecten tot een succes.

Uiteraard heb je hierbij oog voor de collega’s, want teamwork vinden wij erg belangrijk.

 

Tevens zorg je voor een juiste en tijdige  digitale registratie van de projectgegevens in onze HSGR cloud en waarborg je uiteraard mét het team de kwaliteit.

Meedenken met onze klant is ook een vanzelfsprekendheid, door je ervaring heb je een uitstekend technisch inzicht en ben je in staat om verbeteringen voor te stellen en uit te voeren. Regelmatig zal ook om je advies worden gevraagd in de voorfase van het project.

Wat vragen we van jou?

We zoeken een uitvoerder met ruime ervaring in woningbouwrenovatie en groot onderhoud op minimaal MBO werk- en denkniveau die beschikt over een sterk technisch inzicht. Je werkt graag samen en hebt oog voor de ander, je bent klantgericht, flexibel en resultaat gedreven, kortom; je weet van wanten.

Werken bij Hendriks SGR

Hendriks SGR kent een platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen. Er is sprake van veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Je rapporteert aan één van de projectleiders.

Solliciteren bij Hendriks SGR?

Bij ons:

  • Vind je een fulltime job binnen een enthousiast en gezellig team;
  • Krijg je alle vrijheid en ruimte om je ding te doen;
  • Bieden we veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Kun je eventueel per direct aan de slag;
  • Vinden we het leuk om af en toe ook buiten werk dingen samen te doen;
  • Houden we een vrijdagmiddagborrel;
  • Is het motto Samenwerken Geeft Resultaat.

 

Daarnaast bieden we een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marith Bloem (0412-401537). Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar Maartje van Kessel: vacature@hendrikssgr.nl