Update
corona-maatregelen

LEES MEER...

Schilder (regio Uden, Oss, Nijmegen, Tilburg, Dongen)

We zoeken leerlingen, starters of ervaren schilders

Voor deze fulltime functie zoeken we iemand die:

 

 • graag in een enthousiast en gezellig team werkt
 • zich thuisvoelt bij een professioneel familiebedrijf 
 • persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven belangrijk vindt

 

Ben jij dat? Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken bij een groeiend onderhoudsbedrijf, een van de grootste spelers binnen de renovatie- en onderhoudsbranche, waar elke medewerker telt en de ruimte krijgt zijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

Over de functie

Wij zijn op zoek naar schilders voor alle vormen van uitvoerend schilderwerk op locatie. Je mag een ervaren schilder zijn, starter of leerling in opleiding, wij zijn namelijk op zoek naar meerdere kandidaten!

 

Je gaat op locatie naar onze klanten in de regio Uden, Oss, Nijmegen, Tilburg en Dongen, vaak zijn dit bewoners. Je beoordeelt materiaalkenmerken van de ondergrond op risico’s van hechting en aantasting van de aan te brengen grond- en verflagen en signaleert mogelijke kwaliteitsproblemen. Je maakt objecten geschikt voor afwerking, o.a. het voorbehandelen van de ondergrond (wassen, schuren) en aanbrengen van grond- en hechtlagen. Je controleert het eindresultaat en toetst of het voldoet aan de afleveringsafspraken. Ook draai jij je hand niet om voor het eventueel verrichten van glaszetwerk, klein spuitwerk en eenvoudige houtrot- en betonreparaties. Je beheert materiaal en gereedschap en voert bestellingen uit. Uiteraard hou je te allen tijde rekening met veiligheidsrisico's en zorg je voor de opbouw van hulpconstructies (aluminium steigers). Afhankelijk van ervaring: je geeft kleuradvies en beoordeelt de aanpak en uitvoeringswijze, zorgt voor afstemming met bewoners en begeleiding van medewerkers (schilders of hulpkrachten).

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal MBO 2 richting schilder behaald of bent hier mee bezig;
 • Je hebt kennis van alle relevante verftechnieken;

 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving over milieu en veiligheid;

 • Je hebt kennis van de werkinstructies en -methoden van het bedrijf

 • Je bent sociaal vaardig, zowel naar je collega's als naar bewoners

 • Je bent representatief en kunt op een passende manier met klanten communiceren.

Wie is Hendriks SGR?

 • Wij gaan elke dag voor verbetering en geloven in 'Samenwerken Geeft Resultaat'
 • We hebben een hele platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen.
 • Bij ons is er veel persoonlijk contact, je krijgt vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven.
 • We vinden onze bedrijfscultuur erg belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker!'
 • We investeren in onze mensen en bieden veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • We werken hard, maar ook met een flinke dosis slappe humor!

Laat van je horen!

We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris (conform schilders CAO) en goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt eventueel per direct aan de slag!

 

Stuur je motivatie met CV aan onze HR-adviseur Petra van der Horst: p.v.d.horst@hendrikssgr.nl. Mocht je geen brief of CV beschikbaar hebben maar wel interesse hebben dan kun je ook altijd even bellen: 0412-401537.

Onze visie: Vastgoedonderhoud zonder zorgen

Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.

 

Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.