Update
corona-maatregelen

LEES MEER...

RGS-Planvormer (fulltime)

Die vanuit de klantvraag een meerjarig plan kan maken

Voor deze fulltime functie zoeken we iemand die:

 

 • zich inleeft in de uitdaging van de klant en in oplossingen denkt
 • zich thuis voelt in een ambitieus én groeiend familiebedrijf
 • graag snel schakelt en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan
 • initiatief, daadkracht en zelfstandigheid toont

 

Ben jij dat? Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken bij een groeiend onderhoudsbedrijf waar elke medewerker telt en de ruimte krijgt zijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

Over de functie

Heb jij al ervaring als RGS-Planvormer? Of ben jij een calculator/werkvoorbereider die graag een stapje extra wil zetten en zie je hoe het beter of anders kan? Dan is de functie RGS-Planvormer echt iets voor jou!

 

De vraag van de woningcorporaties verandert en jij kan hiermee aan de slag. Het bestek dat vroeger vanuit de woningcorporatie bij ons terecht kwam, komt tegenwoordig onuitgewerkt hier terecht. Je gaat in gesprek met de opdrachtgever om informatie te verkrijgen over de huidige situatie en inventariseert de vraag. Met de kennis die je daarmee opdoet vorm je met je creatieve ideeën en inzichten een meerjarig plan, waarmee je voorziet in het onderhoud van de wijk. Je schetst daarbij verschillende scenario’s en zorgt dat je plan daar op voorbereid is. Binnen het gestelde budget voorzie je daarnaast in het beheren en verbeteren van het vastgoed en ligt er de mogelijkheid om geld te besparen voor de opdrachtgever. Duurzaamheid en energetisch renoveren zijn belangrijke pijlers en zijn van groot belang in je advies. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de woningcorporaties en je collega’s op het gebied van duurzaam vastgoedonderhoud en schakelt makkelijk met de verschillende belanghebbenden waar dit nodig is.

 

Om je advies zo compleet mogelijk te maken ben je op de hoogte van de omstandigheden en bijzonderheden in de wijk en hebt indien nodig contact met bewoners om een compleet beeld te krijgen. Ook kijk je hierbij naar de kansen en risico’s die aanwezig zijn.  Je managet verwachtingen en houdt daarbij rekening met de belangen van de betrokken partijen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, liefst met een diploma HBO Bouwkunde (of vergelijkbaar)
 • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring en bent in staat zelfstandig te calculeren
 • Je hebt uitstekende communicatie vaardigheden en schakelt moeiteloos met partners, opdrachtgevers, collega's of bewoners
 • Je bent in staat een compleet en onderbouwd plan van aanpak te maken en aan de opdrachtgever te presenteren.
 • Je loopt niet weg voor verantwoordelijkheden en toont initiatief, daadkracht en zelfstandigheid
 • Kernwoorden als klantgericht, betrokken en energiek zijn jou op het lijf geschreven

Wie is Hendriks SGR?

 • Wij gaan elke dag voor verbetering en geloven in 'Samenwerken Geeft Resultaat'
 • We hebben een hele platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen.
 • Bij ons is er veel persoonlijk contact, je krijgt vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven.
 • We vinden teamwork en bedrijfscultuur enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker!'
 • We investeren in onze mensen en bieden veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • We werken hard, maar ook met een flinke dosis slappe humor!

Laat van je horen!

We bieden een fulltime job van 40 uur in een informele en uitdagende werkomgeving, met een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de vrijheid en ruimte om je ding te doen en je kunt eventueel per direct aan de slag. Eind 2020 verhuizen we naar ons nieuwe kantoor in Berghem. 

 

Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marith Bloem (0412-401537). Stuur je sollicitatiebrief met CV aan onze HR-adviseur Petra van der Horst: p.v.d.horst@hendrikssgr.nl

Onze visie: Vastgoedonderhoud zonder zorgen

Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.

 

Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.