Operationeel manager

Waar mensen graag met en voor willen werken

Voor deze fulltime functie zoeken we iemand die:

 

 • technische en commerciële ervaring op grote projecten
 • zich thuis voelt in een ambitieus én groeiend familiebedrijf
 • graag snel schakelt en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan
 • een strategische visie heeft en zichzelf continu uitdaagt

 

Ben jij dat? Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken bij een groeiend onderhoudsbedrijf waar elke medewerker telt en de ruimte krijgt zijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

Over de functie

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van kwaliteit en bewaking van de voortgang van de projectresultaten. Je optimaliseert bedrijfsprocessen en bepaalt mede strategische doelstellingen, ook richting onze opdrachtgever. Daarnaast borg je kwaliteit en handhaaf je voorschriften/richtlijnen/processen op het gebied van ISO, VCA, VGO en overige beleidslijnen. Je daagt jezelf continu uit om op de hoogte te blijven van de belangrijkste technische ontwikkelingen, vernieuwingen, relevante wetgeving, overheidsbepalingen, eisen en voorzieningen. Hierdoor ben je ook in staat om met het team de opdrachtgever zo optimaal mogelijk te ontzorgen. Je bent verantwoordelijk voor de monitoring en neemt beslissingen van alle realisatieprojecten in overleg met de directie. Je zorgt voor het inrichten en borgen van een efficiënt werkproces zodat je team optimaal kan presteren.

 

Je houdt het overzicht en weet om te gaan met tegenslagen.  Kortom, je hebt een helikopterview en schakelt snel. Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren,  bent een sparringpartner voor de directie en een klankbord voor je team. Door goed te luisteren en fijn samen te werken weet jij als Operationeel Manager ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan!

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt HBO/WO denkniveau, liefst ondersteund door een HBO/WO diploma richting bouwkunde,
 • Je hebt ruim 10 jaar relevante werkervaring binneno (operationeel) projectmanagement en procesoptimalisatie / senior projectleider
 • Je beschikt over technische en commerciële ervaring op grote projecten
 • Je hebt coachende kwaliteiten om je team optimaal te ondersteunen zonder het individu uit het oog te verliezen
 • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd en neemt van nature graag de leiding
 • Kernwoorden als analytisch, inventief en energiek zijn jou op het lijf geschreven

Wie is Hendriks SGR?

 • Wij gaan elke dag voor verbetering en geloven in 'Samenwerken Geeft Resultaat'
 • We hebben een hele platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen.
 • Bij ons is er veel persoonlijk contact, je krijgt vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven.
 • We vinden teamwork en bedrijfscultuur enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker!'
 • We investeren in onze mensen en bieden veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • We werken hard, maar ook met een flinke dosis slappe humor!

Laat van je horen!

We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Eind 2020 verhuizen we naar ons nieuwe kantoor in Berghem. 

 

Stuur je motivatie met CV aan onze HR-adviseur Petra van der Horst: p.v.d.horst@hendrikssgr.nl. Voor vragen over de functie en procedure kun je ook telefonisch contact met haar opnemen: 0412-401537.

Onze visie: Vastgoedonderhoud zonder zorgen

Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.

 

Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.