Tegelzetter / stukadoor (omgeving Helmond)

die de scherpe kantjes eraf haalt

Je bent is veelal werkzaam in de bewoonde woning. Je werkt op basis van werkopdrachten, waarbij je de precieze aanpak en uitvoeringswijze ter plekke beoordeelt en kunt aanpassen.

 

 

 

 

Wat ga je doen?

De werkzaamheden vinden plaats onder regelmatig toezicht, en je schakelt de projectleider in bij twijfels over de te volgen werkwijze. Je verzorgt zelf de afstemming van je werkzaamheden met de opdrachtgever en/of de bewoner/gebruiker van het pand. Je pakt alle voorkomende tegel- en stucwerkzaamheden op. Je bepaalt daarbij steeds de meest doelgerichte aanpak van het werk. Hierbij hou je rekening met de werkvolgorde en het voorkomen van beschadigingen aan naastliggende objecten. Bij alles hou je uiteraard rekening met de veiligheidsrisico’s. 

Administratief gezien verzamel en registreer je je productiecijfers (uren, materialen, meer- en minderwerk). Levert (interne) gegevens aan, rekening houdend met het belang van de facturering van werkzaamheden aan klanten en interne informatiedoeleinden.

Wat vragen we van jou?

  • Ervaring en/of opleiding op technisch niveau: of relevante werkervaring (niveau 2);
  • Voldoende technisch inzicht en een proactieve oplossingsgerichte en klantvriendelijke werkhouding;
  • Beheerst de Nederlandse taal om (klant)communicatie mogelijk te maken;
  • Affiniteit met innovatieve producten en het ontwikkelen van verbeterprocessen;
  • Geldig diploma VCA-basisveiligheid.

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende fulltime job binnen een enthousiast en gezellig team;
  • Veel vrijheid en ruimte om je ding te doen;
  • Volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een informele, gezellige werkomgeving;
  • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn De Variabele en Hendriks SGR, twee ervaren onderhoud- en renovatiepartijen die elkaar aanvullen en samen voor een nieuwe opdrachtgever in Helmond aan de slag gaan. Beide bedrijven staan bekend om hun een platte organisatiestructuur, korte (communicatie-)lijnen, persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. We vinden teamwork enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker'. We werken hard, maar wel met plezier en een flinke dosis humor. 

 

Belangstelling?

Herken je jezelf in deze functie en ben je toe aan een mooie uitdaging? Bel met Fouzia Visser op 0412-401537 voor een eerste kennismaking of meer informatie. Of vul snel onderstaand formulier in. Dan nemen we contact op met jou. Schrijven mag ook. Stuur je CV en korte motivatie t.a.v. Fouzia naar vacature@devariabele-hendrikssgr.nl.