Wij zijn verhuisd!

LEES MEER...

Allround timmerman of timmervrouw

Omgeving Dongen/Waalwijk/Loon op Zand

Hey jij daar, beste timmerman of timmervrouw... ben jij uit het juiste hout gesneden? Heb je ervaring binnen de bouw, renovatie en onderhoud én daarnaast ook oog voor detail? WIj hebben een leuke werkplek!

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden! Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent, graag in een team werkt en uiteraard kennis hebt van het timmervak. Omdat wij voornamelijk werkzaam zijn in onderhoud en renovatie is ook goed contact met bewoners voor ons erg belangrijk. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die brede ervaring heeft in het plaatsen van kozijnen, houtrot herstellen en keukens stellen. En die daarnaast meerdere vaardigheden beheerst dan alleen timmeren, dus kun je ook metselen, tegelen of stuken aarzel dan niet om te solliciteren! 

Wat vragen we van jou?

Jij bent een timmerman/vrouw die van aanpakken weet. Je beschikt over aantoonbare ervaring als timmerman/vrouw binnen de bouw, renovatie en onderhoud.  Je kunt jezelf beschrijven als nauwkeurig, betrouwbaar en servicegericht. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je houdt van kwaliteit en vakmanschap en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je zelfstandig en kun je goed het overzicht bewaren. Je beschikt over een rijbewijs B. Als je een VCA-diploma hebt is dat een pré. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de omgeving Waalwijk/Loon op Zand/Dongen. 

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende fulltime job (per direct) binnen een enthousiast en gezellig team in een echt familiebedrijf;

  • Alle vrijheid en ruimte om je ding te doen;

  • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;

  • Een informele, gezellige werkomgeving;

  • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden;

  • Een kroketje en borrel op de vrijdagmiddag (tijdelijk uiteraard niet, of op gepaste afstand)

Belangstelling?

Laat het ons weten! Stuur een korte motivatiebrief met je CV naar Petra van der Horst: vacature@hendrikssgr.nl .

Of vul snel onderstaand formullier in. Dan nemen we contact op met jou.

 

Wil je eerst wat meer weten over de functie of over ons mooie familiebedrijf neem dan contact op met Petra op 0412-401537.

 

SOLLICITEER NU

 

Onze visie: Vastgoedonderhoud zonder zorgen

Hendriks SGR kent een platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen. Er is sprake van veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. We vinden teamwork en bedrijfscultuur enorm belangrijk, voor iedereen geldt: 'samen sta je sterker'. We werken hard, maar wel met een flinke dosis slappe humor. Verder vinden we het leuk en belangrijk om af en toe ook buiten werk dingen samen te doen.

 

Wil je nog meer over ons weten?

Lees de verhalen op ons blog, de ervaringen van onze opdrachtgevers of kom eens op de koffie in Berghem!

 

Beste recruiters, als we jullie bemiddeling nodig hebben dan weten we jullie te bereiken.