Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed.
In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.
Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Uitvoerder schilderwerken (fulltime)


Wat ga je doen?
Als uitvoerder schilderwerken ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van meerdere (RGS) schilderprojecten op het gebied van renovatie- en onderhoud. In duur variërend van enkele weken tot maanden. Hierbij staat telkens de bewoner en klant centraal. Jij bent de spin in het web en door goed te plannen, organiseren en coördineren maak jij onze projecten tot een succes.
Uiteraard heb je hierbij oog voor de collega’s, want teamwork vinden wij erg belangrijk.
Tevens zorg je voor een juiste en tijdige digitale registratie van de projectgegevens in onze HSGR cloud en waarborg je uiteraard mét het team de kwaliteit.
Meedenken met onze klant is ook een vanzelfsprekendheid, door je ervaring heb je uitstekend technisch inzicht en ben je in staat om verbeteringen voor te stellen en uit te voeren. Regelmatig zal ook om je advies worden gevraagd in de voorfase van het project.

Wat vragen we van jou?
We zoeken een uitvoerder met ruime ervaring in woningbouwrenovatie en groot onderhoud op minimaal MBO werk- en denkniveau die beschikt over een sterk technisch inzicht.
Je werkt graag samen en hebt oog voor de ander, je bent klantgericht, flexibel en resultaat gedreven, kortom; je weet van wanten.

Wie is Hendriks SGR?
Hendriks SGR kent een platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen. Er is sprake van veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Je rapporteert aan één van de projectleiders.

Solliciteren
We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de functie kun je vragen naar Marith Bloem (0412 401537). Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar Petra van der Horst; p.v.d.horst@hendrikssgr.nl