Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed.
In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.
Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Timmerman


Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar allround timmerlieden! Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent, graag in een team werkt en uiteraard kennis hebt van het timmervak. Omdat wij voornamelijk werkzaam zijn in onderhoud en renovatie is ook goed contact met bewoners voor ons erg belangrijk. Beheers je meerdere vaardigheden dan alleen timmeren? Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die ervaring heeft in het plaatsen van keukens.

Wat vragen we van jou?
Een timmerman die van aanpakken weet. Je beschikt over aantoonbare ervaring als timmerman binnen de bouw, renovatie en onderhoud. Je kunt jezelf beschrijven als nauwkeurig, betrouwbaar en servicegericht. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je houdt van kwaliteit en vakmanschap en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je zelfstandig en kun je goed het overzicht bewaren. Je beschikt over een rijbewijs B. Als je een VCA-diploma hebt is dat een pré.

Wie is Hendriks SGR?
Hendriks SGR kent een platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen. Er is sprake van veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Je rapporteert aan de directie. Teamwork is ontzettend belangrijk, want samen sta je sterk.

Solliciteren
We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de functie kun je vragen naar Marith Bloem (0412 401537). Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV naar Petra van der Horst; p.v.d.horst@hendrikssgr.nl