Als één van de grotere spelers in haar branche is Hendriks SGR al meer dan zestig jaar actief op het gebied van duurzame en beheersbare instandhouding van vastgoed.
In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig multifunctioneel bedrijf. Hoofdzakelijk gericht op onderhoud en renovatie. Met advies, sturing en uitvoering heeft Hendriks alle disciplines in eigen huis. Gevoed vanuit kennis en ervaring, opgebouwd in de praktijk.
Hendriks SGR heeft een duidelijke visie op resultaatgericht onderhoud. Samen een strategie uitzetten. Samen een oplossing creëren. Hendriks SGR denkt mee met haar klanten. Kwaliteitsverbetering, lagere onderhoudskosten, voorkomen van faalkosten en zeker niet onbelangrijk financiële zekerheid op langere termijn.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Werkvoorbereider/calculator onderhoud en renovatie (fulltime)


Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider/calculator werk je in een projectteam en ben je verantwoordelijk voor bouwkundige onderhoudsprojecten (badkamer- keuken-, toiletrenovaties, klacht- en mutatie onderhoud, (klein) groot onderhoud en verduurzaming). Omdat wij geloven in teamwork kan het ook zijn dat je je collega‚Äôs meehelpt met calculaties/aanvragen op schildergebied. De klant staat bij ons centraal; dit is je uitgangspunt. Voorafgaand denk je  mee over de klantvraag en hoe we de bewoner zo tevreden mogelijk maken. Belangrijk is daarbij dat je telkens weer bekijkt of er nieuwe en verbeterde mogelijkheden zijn in de klantvraag. Vervolgens maak je in een team een plan van aanpak met bijbehorende calculatie en werkt deze plannen bij opdracht uit ten behoeve van de uitvoering.  Bij de calculatie maak je zoveel mogelijk gebruik van standaardisatie die je ook mee verder door ontwikkelt. Tijdens de uitvoeringsfase hou je in je team de kosten en voortgang continu in het vizier en na afloop evalueer je de opdracht mee en reken je eventueel meer- of minderwerk af. Als werkvoorbereider/calculator vind je het een uitdaging om een plan te maken waarbij alle belangen worden behartigd, dat innovatief en efficiënt  is, technisch sterk en praktisch uitvoerbaar.  

Wat vragen we van jou?
We zoeken iemand (met HBO denkniveau, liefst ondersteund door een HBO diploma) die stevig in zijn of haar schoenen staat ,zelfstandig kan werken en graag het initiatief neemt.  Uiteraard heb je ervaring met de genoemde werkzaamheden; je bent nieuwsgierig en wilt graag het onderste uit de kan halen. Je hebt ervaring met ERP pakketten en digitaal werken is voor jou niets nieuws.  Doordat je in een snel veranderende omgeving terecht komt ben je flexibel en heb je een groot aanpassingsvermogen; sterker nog je houdt wel van een beetje verandering!  Ook vindt je het leuk om mee te denken aan nieuwe concepten en ook zelf nieuwe ideeën aan te dragen. Wij gaan elke dag voor verbetering, uiteraard met een flinke dosis (slappe) humor! 

Wie is Hendriks SGR?
Hendriks SGR kent een platte organisatiestructuur met korte (communicatie)lijnen. Er is sprake van veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Je rapporteert aan de directie. Teamwork is ontzettend belangrijk, want samen sta je sterk.

Solliciteren
We bieden een informele en uitdagende werkomgeving, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Petra:  0412-401537 of  p.v.d.horst@hendrikssgr.nl