We zullen het voortaan zonder hem moeten doen!

We hebben namelijk afscheid genomen van Heins Megens. Hij gaat met pre-pensioen. Maar liefst bijna 22 jaar is hij werkzaam geweest bij ons. 

HIj wil nog wel, maar helaas lukt het fysiek niet meer. Maar nu kan hij zich wel nóg meer richten op zijn gezin en familie. Want Heins is een echte familieman! Hij krijgt nu ook meer tijd voor zijn twee hondjes en natuurlijk zijn kleinkinderen. Alles woont ook bij elkaar op het erf inclusief zijn eigen vader (!). Ook kan hij straks nog meer wielrennen en lekker met de camper op pad (niet té ver weg van huis natuurlijk). Én hij zal nog meer kunnen luisteren naar (en meezingen met)  de Cats, want Heins is echt superfan. De familie Megens heeft overigens wel een speciale binding met Hendriks SGR. Zijn beide zoons en zijn broer hebben in het verleden ook bij ons gewerkt. 

 

Wat typisch Heins is? Nou, hij is ten eerste een echte lieverd. Maar wel één van ruwe bolster, blanke pit! Hij is recht door zee, heeft een sterke mening en kan scherp uit de hoek komen ('en dan zeg ik het nog netjes' 😊). Maar hij staat altijd voor je klaar. 

 

Typisch Heins is ook wel dat hij vaak voor collega's en vrienden een bijnaam verzint. Eentje op basis van een typsche eigenschap van iemand - iets geinigs natuurlijk wel. En hij houdt van netjes en is secuur: het magazijn, wat de laatste tijd zijn werkdomein was, maar ook zijn auto en werkbus zagen er altijd picobello uit.

 

Uiteraard is Heins voor zijn afscheid volop in het zonnetje gezet. Tijdens onze afgelopen kerstborrel, op zijn laatste werkdag met een luxe ontbijt, en natuurlijk met taart en collega's.

 

Ga genieten Heins, wij gaan je missen! Maar we gaan je hopelijk nog wel eens zien als je langskomt en ons ook niet kunt missen :-)

Onderhoudspartner van onder meer:
Thius
TBV Wonen
Bo-ex
Pivot Park
Onderhoud NL
VB&T
Mooiland
Frencken
Area
Thuisvester
Casade
Woonpartners
MVGM
Brabant Wonen
Joost
Portaal