Waar zijn die jaren gebleven?

Wat zijn we blij dat we Nicky van Tooren vandaag in de watten kunnen leggen. Normaal houdt hij niet zo van de poespas. Maar vandaag is hij 25 in dienst, feestje waard!

Onder het genot van taart en koffie vraagt Nicky zich echt af waar die jaren zijn gebleven. Zo snel gegaan! Zoals we dat altijd doen, doen we ook even een rondje bij de collega's: Nicky is een echte vakman, en een serieuze jongen. Hij denkt altijd mee in oplossingen. Is zeer klantvriendelijk. Hij kan echt met elke opdrachtgever of doelgroep overweg. Ook projectleider Sjaak Janssen van opdrachtgever Thius, waar hij veel voor werkt, kwam voor de gelegenheid langs. Zij kunnen met hem lezen en schrijven, dat werkt altijd heel soepeltjes.

 

John Brugmans, zijn projectleider: 'Bij Nicky weet je, het werk wat hij maakt is altijd goed. Nicky is een all-rounder, echte vakman, en kan bijna alles. Hij heeft een keer een blauwe maandag een uitstapje gemaakt naar een andere werkgever maar dat duurde niet lang. En... ik heb hem nog nooit boos gezien!

 

Zijn collega Hans Remmits met wie hij vroeger veel werkte, vertelt: 'Als ik aan Nicky denk, begin ik direct over de bijzondere vechtsport Aikido die hij doet. Dat is zijn lust en zijn leven. En daar is ie ook behoorlijk gedreven in! Hij gaat wel 4 x in de week sporten en daarin wil hij ook steeds beter worden. Dat is typisch Nicky ook, als hij ergens voor gaat dan ook all-the-way. Hij is ook onnoemlijk sterk.' 

 

Beste Nicky, gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Je wil nooit in de schijnwerpers, maar nu moet je er even aan geloven!

 

Onderhoudspartner van onder meer:
Pivot Park
Brabant Wonen
Woonpartners
VB&T
Casade
Thuisvester
Joost
MVGM
TBV Wonen
Thius
Area
Frencken
Mooiland
Bo-ex
Onderhoud NL
Portaal