Alleskunner Leo van Lent zwaait af

Sinds augustus is Leo van Lent met vervroegd pensioen. Een aderlating voor ons, want hij kon alles: metselen, timmeren en stukadoren. Bovendien zorgde hij iedere dag voor een vrolijke Brabantse noot. Om hem daarvoor te bedanken, hebben we hem tijdens de kerstborrel nog een keer in het zonnetje gezet. Maar het laatste woord is aan Leo zelf. 

“Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin gehad”, steekt Leo van wal. “Ruim vier jaar heb ik gezellig samengewerkt met fijne collega’s. Dat was voor mij heel voornaam. Daarnaast was alles altijd heel goed geregeld.” Leo mist zijn werkkameraden wel een beetje, want hij heeft graag mensen om zich heen. En hij weet zeker dat ze hem andersom ook missen. “Volgens Marith kan ik zo weer beginnen. En anderen vragen of ik nog eens langskom. Maar ik wil ze niet van hun werk houden”, knipoogt hij.

 

Laat de lente maar komen

Als gepensioneerd man neemt Leo alle tijd voor zijn vrouw en zoon. Ook geniet hij van zijn vrijheid, maar helemaal in zijn element is het buitenmens nog niet. “Het is nog een beetje wachten op mooier weer en langere dagen. Dan kan ik de groentekas of de tuin in en bezig zijn met de kippen en de konijnen. Nu is het al snel donker, hè. Zo vroeg zelfs, dat ik de kerstboom al weken had staan, haha.”

“Volgens Marith kan ik zo weer beginnen. En anderen vragen of ik nog eens langskom. Maar ik wil ze niet van hun werk houden.”

Feestje

’s Avonds ploft Leo lekker op de bank voor een pot voetbal. Maar voor de kerstborrel van Hendriks SGR komt hij daar graag vanaf. “Ik ben altijd in voor een feestje. Als het bier koud is en de hapjes lekker zijn, komt het helemaal goed. Het is bijna een traditie dat Marith me op de kerstborrel ten dans vraagt. Eigenlijk heb ik helemaal geen ritmegevoel, maar daar geef ik niks om. Ook niet om de telefoons die dan tevoorschijn komen”, besluit hij vrolijk. 

In augustus was de laatste dag van Leo, onze alleskunner. Er was een klein afscheid met taart en zijn vaste maatjes (waarvan maar liefst 35 jaar met Jan)!

Onderhoudspartner van onder meer:
VB&T
Bo-ex
SWB
Woonwaarts
TBV Wonen
Woonpartners
Onderhoud NL
Casade
MVGM
Area
Brabant Wonen
Tiwos
Portaal
SCW